YEREL HABERLER - 20 Şubat 2014 Perşembe 15:38

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Toplantısı Yeni Binasında Gerçekleştirildi

A
A
A
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Toplantısı Yeni Binasında Gerçekleştirildi

Her üç ayda bir düzenli olarak gerçekleştirilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Toplantısı Paşalar Caddesindeki yeni hizmet binasında yapıldı.
İlk olarak Atlı terapi Merkezinde düzenlenen “Binicilik Kursunu” başarı ile tamamlayan Kamu görevlileri ile vatandaşlardan oluşan kursiyerlere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.
Daha Sonra gerçekleştirilen Koruma Kurulu toplantısında Tayini nedeni ile son defa Koruma Kuruluna Başkanlık eden Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apacık, Koruma Kurulu üyelerine görevi süresince gösterdikleri ortak çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Koruma Kurulu üyeleri ise Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apacık’a Erzurum’da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı plaket ve Erzurum hatırası Oltu taşı işlemeli Çifte Minareli biblo hediye ettiler.
Bu arada yapılan Koruma kurulu Toplantısında Denetimli Serbestlik uygulamaları, Koruma Kurulu Başkanlığı tarafı “Hayat Birlikte Güzel” Projesi , hakkında Denetimli Serbestlik Müdürü Memet Aslan tarafından Koruma Kurulu üyelerine bilgiler verildi.
Yapılan toplantının ardından hizmete giren Koruma Kurulu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binası konuklara tanıtıldı.
Yapılan Koruma Toplantısına Cumhuriyet Başsavcısı ve Koruma Kurulu Başkanı Ramazan Apaçık, Cumhuriyet Savcısı ve Koruma Kurulu Başkan Vekili Mevlüt Yalçın, Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu Sorumlu Müdürü Hamza Şenkaya, Denetimli Serbestlik Merkezi Müdürü Memet Aslan, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Zekeriya Deniz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Ötügen, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Fırat, Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Türkiye Kadınlar Birliği Derneği Erzurum Temsilcisi Sevim Çebi ,Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Şevket Demir ile Erzurum Şeker Fabrikası Müdürü Turan Bastem katıldılar.
Yapılan programın ardından Koruma Kurulu Üyeleri, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Hizmet binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir