GÜNDEM - 07 Eylül 2025 Pazar 08:44

Başkan Özcan, Kızının nikahını kıydı

A
A
A
Başkan Özcan, Kızının nikahını kıydı

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan’nın kızı Av. Candan Özcan Çalışır, görkemi düğünle dünya evine girdi.


Aydan - Görbil Özcan’nın kızı Candan Özcan Çalışır, Ağrı Vali Yardımcısı Malik Çalışır ile Şirankes Mesire Alanında gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdiler.


Candan Özcan Çalışır - Malik Çalışır Çifti’nin nikahını kıyan Belediye Başkanı Baba Görbil Özcan, törende yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşadı. Ailesi ve damadın ailesi adına tüm misafirlere teşekkür eden Başkan Görbil Özcan, "Bugün kıymetli can evladım, kızım Gonca ile Melik Çalışır evlatlarımızın hayatının en özel günlerinden birine şahitlik ediyoruz. Hem bir baba olarak hem de bir yerel yönetici olarak böyle bir kalabalık ve kıymetli topluluğu burada görmekten, evlatlarımın nikahını kıymaktan büyük onur duyuyorum. Kıymetli Kızımla kıymetli damadımın birlikteliğinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara içtenlikle teşekkür ediyorum. Allah, tüm evlatlarımıza böyle güzel yuvalar kurmayı nasip etsin. Evlatlarıma ömür boyu mutluluklar diliyorum" diyerek evlilik cüzdanını verdi.


Candan Özcan Çalışır - Malik Çalışır Çiftci’nin Düğün törenine Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Ağrı Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan, Horasan Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Başaran, Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Pasinler Kaymakamı Yunus Emre Temel, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Göle Belediye Başkanı ilhan Gületkin, Narman Belediye Başkanı Adem Kınalı, Erzurum Baro Başkanı Av. Mesut Öner, Bingöl MHP İl Başkanı Osman Zeki Baran, Dönem Baro Başkanı Av. Faruk Terzioğlu, Prof.Dr. Durkaya Ören, Kocaeli Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Şenkaya Köy Dernek Federasyon Başkanı Osman Şeker, Avrupa İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Ahmet Can Koçak, İş Adamları Şenyurt Topal, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Yoğun katılımın olduğu düğün, duygu dolu anlara sahne olurken, gece havi fişek gösterisi ile genç çiftin mutluluğu herkese yansıdı.



Başkan Özcan, Kızının nikahını kıydı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Çorum’da binlerce kişi ilahi ve ezgilerle golu gecede bir araya geldi Çorum Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği ve şehre manevi bir atmosfer kazandıran Geleneksel "Ramazan Akşamları" etkinlikleri, final programıyla yoğun katılım ve büyük coşku eşliğinde sona erdi. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının sona gelinmesiyle birlikte Çorum Belediyesi’nin düzenlediği "Ramazan Akşamları" etkinlikleri yoğun katılımla sona erdi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gece, Aziz Mahmut Hüdayi Camii İmam-Hatibi Fatih Kılıçoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gecede, "Ey Sevgili" eseriyle geniş kitlelerce tanınan sanatçı Fadıl Aydın sahne aldı. Sanatçı, konser boyunca birbirinden güzel ilahi ve ezgiler seslendirerek salonu dolduran vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Sanatçının performansı katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın sanatçı Fadıl Aydın’a çiçek ve hediye takdiminde bulunurken programa Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile çok sayıda katılım sağlandı. Gecenin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Sanatın Allah’ın razı olduğu ortamlarda da yapılacağını bize gösteren Fadıl Aydın gibi tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Rabbim sayılarını artırsın. En güzel ilahileri, en güzel ezgileri söylesinler. Ümmetin çocukları, yavrularımız, anneleri ve babaları onlara eşlik etsin. Bu mutluluk, bu huzur, bu güzellik inşallah dünyayı aydınlatsın, bütün mazlumlara umut olsun." dedi. Konuşmasında İslam coğrafyasına da değinen Aşgın, "Tüm mazlum coğrafyaların güldüğü; Gazze’de, Filistin’de, Doğu Türkistan’da böyle gecelerin düzenlendiği günleri Rabbim bizlere göstersin" diye konuştu.
Manisa MCBÜ’de geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Töreni, bu yıl da Ramazan Bayramı vesilesiyle farklı yerleşkelerde gerçekleştirildi. Törenler; Şehzadeler Yerleşkesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi fuaye alanı, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimlik katı ile Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Dumanlıdağ Restoran’da yapıldı. Törenlere Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay ve Prof. Dr. Oktay Üçer, dekanlar, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, her bir yerleşkede gerçekleştirdiği konuşmasında Ramazan-ı Şerif ayına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu dile getirerek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise azaptan kurtuluş olan bu mübarek ayın; kalplerimize huzur, gönüllerimize sükûnet, hayatımıza bereket ve selamet getirmesini temenni ediyorum. Aynı zamanda, başta mazlum coğrafyalar olmak üzere tüm İslam âleminde yaşanan sıkıntıların sona ermesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. Rektör Kibar, Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, kültürümüzde ve inancımızda müstesna bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, bu kıymetli günlerin birlik ve beraberliği daha da güçlendirmesini temenni etti. Konuşmasının sonunda ise, "Rabbim bizleri sevdiklerimizle birlikte sağlık, huzur ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na da eriştirsin. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın sizlere, kıymetli ailelerinize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Katılımınız için her birinize teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi. Programlar, bayramlaşmanın ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafları ile sona erdi.