ÇEVRE - 12 Nisan 2026 Pazar 13:14

Palandöken’de kar kalınlığı 210 santimetreye ulaştı

A
A
A
Palandöken’de kar kalınlığı 210 santimetreye ulaştı

Erzurum’da etkili olan kar yağışı ile birlikte Palandöken Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 210 santimetreye ulaştı. Hafta sonu etkili olan kar yağışı ile birlikte kayak merkezinde adeta görsel şölen yaşandı.


Palandöken Kayak Merkezi’nde 10 Nisan Cuma günü başlayan yoğun kar yağışı, hafta sonunda da etkisini sürdürerek bugün öğle saatlerine kadar devam etti. Yağışla birlikte bölgede yaklaşık 20 santimetre yeni kar örtüsü oluştuğu belirtilirken son yağışların ardından Palandöken Kayak Merkezi’nde toplam kar kalınlığının 210 santimetreye ulaştığı açıklandı. Yağan kar ile birlikte kayak şartlarının önemli ölçüde iyileştiği ve merkezin adeta yeniden tazelendiği ifade edildi.


Palandöken Kayak Merkezinde bugün teknik karlama çalışması gerçekleştirildiği ve çalışmaların sabah saatlerine kadar tamamlanmış olacağı belirtildi.



Palandöken’de kar kalınlığı 210 santimetreye ulaştı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Köşk’te ’kahvehane sohbetleri’ ile gönüllere dokunuluyor Aydın’ın Köşk ilçesinde Müftülük tarafından hayata geçirilen "Kahvehane Sohbetleri" projesi kapsamında düzenlenen programlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Köşk Müftülüğü’nün toplumun her kesimine ulaşma hedefiyle sürdürdüğü proje çerçevesinde Kıran Mahallesi’nde anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. İlçe Vaizi Ahmet Çelik’in kıldırdığı yatsı namazının ardından başlayan program, mahalle kahvehanesinde yapılan sohbetle devam etti. Programda konuşan İlçe Müftüsü Dr. Nuri İlkatmış, dinin günlük hayat içindeki yeri, birlik ve beraberliğin önemi ile toplumsal dayanışma konularına değindi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Gecede ayrıca din görevlilerinden oluşan ilahi grubu da ilahileri ile kulakların pasını sildi. Din Hizmetleri Uzmanı Abdullah Sami Avcı’nın bendir eşliğinde eşlik ettiği programda, Yeni Cami İmam Hatibi Mustafa Tekin, Fatih Camii Müezzini Ferdi Turan, müftülük personeli Cengiz Ay ve hafız öğrencinin seslendirdiği ilahiler, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Köşk Müftülüğü yetkilileri, ’Kahvehane Sohbetleri’ programlarının önümüzdeki süreçte farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtirken, ev sahipliği dolayısıyla Kıran Mahalle Camii İmamı Fatih Akyüz ile Mahalle Muhtarı Hakan Karagöz’e teşekkür edildi.