YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 12:41

BAŞKAN SAKALLI DÜNYA ÇOCUKLARINI AОIRLADI

A
A
A
BAŞKAN SAKALLI DÜNYA ÇOCUKLARINI AОIRLADI

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali`ne katılan misafir ülke çocuklarını ağırladı.
Romanya, KKTC, Ukrayna, Rusya Federasyonu Çerkez Cumhuriyeti, Kuzey Osetya, Senegal ve Gürcistan`dan gelen misafir ülke çocukları, ülke temsilcileri ve Çağfen Koleji yetkililerini meclis salonunda konuk eden Başkan Sakallı ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, dünyada çocuklar İçin bayram yapan tek ulusun mensubu olmanın gururunu ve onuru yaşadıklarını belirterek,
``23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevgi ve kardeşlik duygularının filizlenip yeşermesine, barış ortamının güçlenmesine olanak sağlayan tek çocuk bayramıdır. Böyle anlamlı bir günde çeşitli ülkelerden gelerek şehrimizi ziyaret eden çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz`` dedi.
Başkan Burhan Sakallı`yı makamında ziyaret eden ve ülkelerinden getirdikleri hediyeleri kendisine takdim eden çocuklar, keyifli bir ortamda geçen ziyarette temsil ettikleri ülkelerin mesajlarını Başkan Sakallı`ya ilettiler.
Başkan Sakallı`da Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan plaket ve hediyeleri çocuklara sunarak, konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Özel Çağfen Koleji yetkilileri ziyarette yaptıkları açıklamada, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı`ya bizlere gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyor, Odunpazarı Belediyesi`nin başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz`` dediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir