YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 15:57

HALK OTOBÜSÇÜLERİ`NE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

A
A
A
HALK OTOBÜSÇÜLERİ`NE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşımda başlattığı yeni elektronik sistemlerinin kullanımı hakkında, halk otobüsü işletmecileri için eğitim semineri düzenlendi.
Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da düzenlenen seminere Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ümit Güney, Ulaşım Dairesi Otobüs Şube Müdürü Nedret Coşkun, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri adına Anıl İren ve Ferit Baycan’ın yanı sıra Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ramazan Beştaş, oda yönetimi üyeleri ve halk otobüsü esnafları katıldı.
Şehir içi ulaşımda kullanılacak olan validatörler, turnike sistemleri, akıllı duraklar, otobüs ve tramvay içi yolcu bilgilendirme ekranları, self servis kart bilet satış ve dolum otomatlarının (kiosk) kurulum ve adaptasyon süreçlerinde yaşanan sorunların ve çözüm yollarının tartışıldığı eğitim seminerinde konuşan Ulaşım Dairesi Otobüs Şube Müdürü Nedret Coşkun, bu projenin tüm dünyaya örnek bir proje olması için çalıştıklarını belirterek “Yenilenen ücret toplama sistemi yetenek ve özellikleri ile ilgili olarak bilgi eksikliğinden kaynaklı sorunlar yaşandığını görmekteyiz. Bu amaçla halk otobüsü işletmecileri için eğitim toplantısı düzenlendik. Bu toplantı sayesinde tüm sorunları karşılıklı görüş alışverişiyle hallederek, kusursuz bir ulaşım sistemi kurmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir