GENEL - 03 Ekim 2017 Salı 17:37

Başbakan Yıldırım Eskişehir’den ayrıldı

A
A
A
Başbakan Yıldırım Eskişehir’den ayrıldı

’Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi Tesisleri’ açılışının yanı sıra Eskişehir’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, programını tamamlamasının ardından kentten ayrıldı.

’Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi Tesisleri’ açılışının yanı sıra Eskişehir’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, programını tamamlamasının ardından kentten ayrıldı.


Organize Sanayi Bölgesinde Türk Genel Maksat Helikopter Projesi (TGMHP) kapsamında Sikorsky helikopterleri için dişli ve dişli kutuları, döner komponentler, rotor asamblesi, uçuş kumanda sistemi ve iniş takımları üretecek olan ’Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi Tesisleri’ açılışını yapan Başbakan Yıldırım, törenin ardından TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI)’yi ziyaret etti. Basına kapalı olarak düzenlenen ziyaretin ardından Başbakan Yıldırım, Eskişehirspor Tesislerine gelerek burada da kulüp hakkında bilgiler aldı. Başbakan Binali Yıldırım, kentteki programlarının sona ermesiyle Eskişehirspor Tesislerine inen helikopterle Eskişehir’den ayrıldı.


Öte yandan, Başbakan Binali Yıldırım’ın Eskişehirspor ziyaretine sadece Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri alınırken diğer basın mensuplarının girişine izin verilmedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Çanakkale’de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Haftası’nın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Trafik Haftası’nın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla düzenlenen etkinlik, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Trafik güvenliği konusunda bilinçlenmek ve önemli mesajları paylaşmak için bir araya gelen öğrenciler, trafik kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanımı ve hız sınırlarına riayet etme konularında bilgilendirildi. Etkinlik kapsamında, öğrencilere trafik polisleri tarafından seminerler verildi ve trafik güvenliği konusunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Ayrıca, öğrencilerin pratik yapmaları için polis araçları, ışıklı ve sesli uyarı cihazları ve trafik işaret ve levhaları ile trafik eğitim alanları oluşturularak, trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenmeleri sağlandı. Trafik Haftası etkinliğine katılan öğrenciler, edindikleri bilgileri trafik polisleri eşliğinde araç sürücüleri ile paylaşarak trafik bilincinin yayılmasına katkı sağladılar. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, geleceğin sürücülerinin trafik kurallarına uyumlu ve bilinçli bireyler olmalarını sağlamak için benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.