- 19 Haziran 2018 Salı 10:45

Başkan Bozkurt misafirlerine İnönü’yü gezdirdi

A
A
A
Başkan Bozkurt misafirlerine İnönü’yü gezdirdi

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinden oluşan 110 kişilik grubu İnönü’de ağırladı.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinden oluşan 110 kişilik grubu İnönü’de ağırladı.


Misafirlerini Pınarbaşı Havuzları’nda verdiği kahvaltıda ağırlayan Başkan Bozkurt, daha sonra misafirlerinin İnler Önü Mağaraları, İsmet Paşa’nın İnönü Savaşları’nı yönettiği Karargah Müzesi ve Türk Hava Kurumu İnönü Tesisleri’ni ziyaret etmelerini sağladı.


Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler, seminer sonrası Başkan Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti ve özel olarak hazırlattığı Osmanlı arması işlenmiş bir tablo hediye etti. Gruptaki meslektaşları adına konuşan öğretmen Safiye Demir ise 30 yıllık öğretmenlik hayatında bu kadar güzel bir seminer görmediğini söyledi. Demir, "Misafirperverliğinizden dolayı bütün öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Seminerimizin yanında İnönü’nün gerçekten önemli tarihi ve turistik yerlerini görmek bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim" dedi.


İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinin yıl sonu semineri için İnönü’yü seçmelerinden dolayı memnun olduklarını belirterek "İlçemizin tanıtımı için elimizden gelen ne varsa yapıyor, hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.