GENEL - 28 Ocak 2020 Salı 11:11

Vali Çakacak başkanlığında ’İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

A
A
A
Vali Çakacak başkanlığında ’İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

Eskişehir İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.


Toplantıya; Garnizon Komutan Vekili Hv. Tuğg. Gürhan Ergürhan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Durmuş Yöndem, İl Emniyet Müdür Vekili Korkut Aydın, İlçe Kaymakamları ve ilgililer katıldı.


Toplantının açılışında konuşan Vali Özdemir Çakacak, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak, güvenli ve huzurlu bir ortam içerisinde hayatlarını sürdürecek tüm tedbirlerin alınması için gerekli çalışmaların ilgili kurumlarca hassas bir şekilde yürütüldüğünü dile getirdi.


Vali Çakacak, verimlilik ve hizmet kalitesini artırma adına yapılan bu tür toplantıların önemli olduğuna dikkat çekerek, “Eskişehir’e hizmet ve güven vermek noktasında hepimizin belirli sorumlulukları var. Güvenlik birimlerimiz, diğer kurumlarımızla birlikte gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizdeki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenilir bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalara büyük önem veriyoruz” diye konuştu.


Eskişehir’deki okulların güvenliği, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.