YEREL HABERLER - 12 Şubat 2013 Salı 12:14

AKUT`A TEPEBAŞI DESTEОİ

A
A
A
AKUT`A TEPEBAŞI DESTEОİ

Arama Kurtarma Derneği Enstitü Sorumlusu Dündar Şahin ve AKUT Eskişehir Ekip Lideri Bilgin Türkmentepe, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç`ı ziyaret etti.
Dündar Şahin, kendileri için Eskişehir`in önemli olduğunu, Marmara depreminde sağlayacağı lojistik desteğin büyük önem taşıdığını kaydetti. Şahin, kurulacak merkezin Eğitim ve Araştırma Enstitüsü olacağının altını çizerek, Tepebaşı Belediyesi`nin bugüne kadar kendilerine verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını ve oluşturacak yeni merkez için yer tahsisi konusunda destek istediklerini kaydetti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, AKUT`a verdikleri desteğin büyük anlam ifade ettiği belirterek, bu sürdürülebilir ilişkinin 3 yıllık bir geçmişi olduğunu söyledi. Başkan Ataç, AKUT`un zor günlerin sıcak dostu olduğunu, halk adına bir güvence olduğunu söyledi. Ataç, ``AKUT`un bizimle beraber çalışması, bizden destek istemesi memnuniyet verici. Eskişehir`de eğitim enstitüsünün hayata geçirilmesi yönündeki talep konusunda AKUT`a destek vermek ve AKUT`u her zaman Tepebaşı sınırlarında görmek istiyoruz`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir