YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 15:24

ERTUĞRULGAZİ YÖRÜK TÜRKMEN DERNEKLERİ FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ MUAMMER TOYKAR:

A
A
A
ERTUĞRULGAZİ YÖRÜK TÜRKMEN DERNEKLERİ FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ MUAMMER TOYKAR:

Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Muammer Toykar, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun 723. yılını Eskişehir’de dualarla kutlayacaklarını söyledi.
Toykar dernek üyeleri ile birlikte yaptığı basın toplantısında, 27 Ocak tarihinde Büyükşehir Belediyesi Kırmızı Koltuklu Konferans Salaonunda ’Osmanlı Cihan Devleti’nin Kuruluşu ve Günümüze Işık Tutacak Osmanlı Yönetim Anlayışı’ konulu konferasn düzenleyeceklerini belirtti.
Toykar ayrıca, "Kendi tarihleri soykırımla, sömürgecilikle sabıkalı bazı devletlerin ve milletlerin sözde Ermeni Soykırımı iftiralarının atılarak senatolarında aleyhimize kararlar aldırıp ecdadımızın adalet, hoşgörü, sevgi üzerine yönettiği şanlı tarihini karalama çabalarının oluştuğu döneme rast gelmesi hasebiyle, tarih, kültür ve milli şuuru bilinçlendirme açısından güzel bir cevap olacağını düşündüğümüz etkinliğimize bütün Eskişehir’li hemşerilerimizi, dahili ve harici Türk İslam düşmanlarına karşı Türk’ün milli ve manevi duruşunu sergilemek adına katımlarını bekliyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir