GENEL - 12 Nisan 2021 Pazartesi 12:51

Başkan Ataç yenilenen merkezi inceledi

A
A
A
Başkan Ataç yenilenen merkezi inceledi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Batıkent Mahallesi’nde yenileme çalışmaları tamamlanan Hasan Ali Yücel Belde Evi ve Batıkent Deneyimli Kafe’de incelemelerde bulundu.


Başkan Ataç, Batıkent Mahallesi’nde yenileme çalışmaları tamamlanan Hasan Ali Yücel Belde Evi ve Batıkent Deneyimli Kafe’de incelemelerde bulunurken gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belde Evi ve Deneyimli Kafe’de bulunan aileler ve çocukları, gerçekleştirilen yenileme çalışmalarından ve verilen hizmetlerden ötürü duydukları memnuniyeti Ataç’a teşekkürlerini ileterek, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Tepebaşı sakinleri için hayata geçirdikleri projelerin sahiplenilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ataç, “Belde Evlerimiz ve Deneyimli Kafelerimiz vatandaşlarımız tarafından çok sevildi. Aile sıcaklığının yaşandığı bu merkezlerimizi; gencimizden deneyimli vatandaşlarımıza, kadınlarımızdan çocuklarımıza kadar mahallelimizin her kesimi sahiplendi. Merkezlerimiz artık vatandaşlarımızın kendi evi gibi oldu. Böyle olduğunu gördüğümüzde büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hasan Ali Yücel Belde Evi ve Batıkent Deneyimli Kafemizde de gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarımız tamamlandı ve yeniden halkımıza hizmet vermeye başladı. Batıkent Mahallesi sakinlerimizin yenilenen merkezimizi sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmalarını diliyorum. Pandemiyle mücadele ettiğimiz bu günlerin de bir an önce geride kalmasını ve vatandaşlarımızla sağlıkla kucaklaşabileceğimiz günlerin en kısa sürede gelmesini temenni ediyorum. Bizler, dün olduğu gibi bundan sonra da Eskişehir halkının daha yaygın biçimde kaliteli hizmet alması için tüm çabamızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Öte yandan Başkan Ataç’a incelemeleri esnasında Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu da eşlik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortaya çıktı Antalya’da kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıkıp olay yerinden kaçtı. Aracın yaklaşık 1 buçuk ay önce satışını yapıp devrinin henüz alınmadığını belirten ruhsat sahibi kadın ise olay yerine geldiğindeki ilk sözü, “Allah’tan içinde kimse yok” oldu. Kazanın görgü şahidi bir genç ise, “Sürücü çok paniklemişti, yüzerek kanaldan çıktı, ardından kaçtı” dedi. Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi’ndeki Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 LUB 73 plakalı otomobilin önce kaldırıma çarpıp ardından su kanalına uçtuğunu görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, araçta yaptıkları kontrolde herhangi bir kişinin olmadığını tespit etti. Bunun üzerine görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, sürücünün araçtan çıktıktan sonra yüzerek kanaldan çıktığını ve ardından panikleyerek kaçtığını belirledi. Trafik polisinin araç plakasından yaptığı sorgulamada, aracın Gülfer Hanedar adına kayıtlı olduğu belirlendi. “Arabayı sattım, parasını aldım ama devrini almadı” Ekiplerin haber vermesiyle kaza yerine gelen Hanedar, aracı Halil isminde bir galerice yaklaşık 1 buçuk ay önce sattığını, parasını almasına rağmen karşı tarafın devrini henüz üzerine almadığını söyledi. Gazetecilere de açıklamada bulunan Hanedar, “Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Allah’tan içinde kimse yok, ona sevindik. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da” diye konuştu. Kazayı görenlerden Musa Kont isimli genç ise “Araba aniden fren yaptı ve kanala uçtuktan sonra sürücü yüzerek çıktı. Adam çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık ama kaçtı gitti” dedi. Polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü.