- 07 Ekim 2019 Pazartesi 14:18

Yönetim ve Gelişim Kulübü yeni üyeleriyle tanıştı

A
A
A
Yönetim ve Gelişim Kulübü yeni üyeleriyle tanıştı

Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Gelişim Kulübü tanışma toplantısı Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Gelişim Kulübü tanışma toplantısı Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.


Toplantıda kulübün geçmiş dönemde yapmış olduğu etkinliklerden bahsedilirken, yeni üyelere kulüp içerisinde aktif olmanın kişisel gelişim açısından önemli olduğu vurgusu yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim ve Gelişim Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Muhammet Recep Okur, öğrenci kulüplerinin amacının, öğrencilerin sosyalleşmelerini arttırmak ve onların ders dışında da öğrenme eylemini devam ettirmek olduğunu ifade etti. Kulübün amaçlarına dikkat çeken Okur, "Öğrencilerimizin kulüp içerisinde görev almaları için gayret ediyoruz. Çünkü onların sorumluluk bilinci edinmesini sağlamak, meslek hayatlarında oldukça faydalı oluyor. Kulübümüz, özel sektörde liderlik vasıflarını ön plana çıkarmak isteyen öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, dünyadaki gelişmeleri takip edebilmeleri adına etkinlikler düzenliyor" ifadelerini kullandı.


Yeni üyelerle yıl içeresinde neler yapılabileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve üyelerin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak adına toplandıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Kaan Üstün kulüpte aktif olarak çalışmanın faydalarını anlattı. Kaan, "Yıl içerisinde çeşitli geziler ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Öğrencilerimizin bu etkinliklerde görev almaları onları oldukça deneyimli hale getiriyor ve insanlarla iletişim kurma becerisini oldukça geliştiriyor" dedi.


Yeni üyelere aktif üyelik hakkında bilgiler aktaran Başkan Yardımcı Emirhan Cengiz ise, "Öğrenciler iş hayatında ekip içerisinde görev alacakları için kulüp içerisinde aktif olmaları onlara büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca bizim mensubu olduğumuz neslin sorumluluk bilinci oldukça düşük bu yüzden bizim amacımız öğrencilere sorumluluk bilincini tekrar aşılamak" diye konuştu.


Toplantı, yeni üyelerin kulüp içerisinde görev almak istediği birimi seçmelerinin ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortaya çıktı Antalya’da kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıkıp olay yerinden kaçtı. Aracın yaklaşık 1 buçuk ay önce satışını yapıp devrinin henüz alınmadığını belirten ruhsat sahibi kadın ise olay yerine geldiğindeki ilk sözü, “Allah’tan içinde kimse yok” oldu. Kazanın görgü şahidi bir genç ise, “Sürücü çok paniklemişti, yüzerek kanaldan çıktı, ardından kaçtı” dedi. Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi’ndeki Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 LUB 73 plakalı otomobilin önce kaldırıma çarpıp ardından su kanalına uçtuğunu görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, araçta yaptıkları kontrolde herhangi bir kişinin olmadığını tespit etti. Bunun üzerine görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, sürücünün araçtan çıktıktan sonra yüzerek kanaldan çıktığını ve ardından panikleyerek kaçtığını belirledi. Trafik polisinin araç plakasından yaptığı sorgulamada, aracın Gülfer Hanedar adına kayıtlı olduğu belirlendi. “Arabayı sattım, parasını aldım ama devrini almadı” Ekiplerin haber vermesiyle kaza yerine gelen Hanedar, aracı Halil isminde bir galerice yaklaşık 1 buçuk ay önce sattığını, parasını almasına rağmen karşı tarafın devrini henüz üzerine almadığını söyledi. Gazetecilere de açıklamada bulunan Hanedar, “Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Allah’tan içinde kimse yok, ona sevindik. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da” diye konuştu. Kazayı görenlerden Musa Kont isimli genç ise “Araba aniden fren yaptı ve kanala uçtuktan sonra sürücü yüzerek çıktı. Adam çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık ama kaçtı gitti” dedi. Polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü.