8
Her geçen gün yeni bir ürünü bünyelerine kazandırdıklarını ifade eden Yaşar, "Pekmez, erişte, reçel, sirke çeşitleri olarak çeşitlerimizi çoğalttık. Pancar pekmezi sezonu bitti, karpuz pekmezine başladık. Hangi meyve sebze vaktine göre onları yaptık. Doğal yaptık. Ürünlerimizdeki tek katkı maddesi su. Karpuz pekmezinde o bile yok. Hiçbir ürünümüzde katkı maddesi yok. Bu ürünlerden katma değer sağlayıp atıktaki şifayı ortaya çıkardık. Atığı geri dönüşüme çevirdik. Karpuz pekmezi yaptık kabuklarından reçel yaptık. Bu da çok güzel müşteriye ulaştı. Çocukların sevebileceği bir tat oluştu. Portakallı havuç reçeli yaptık. Portakal suyu ve havuç rendesinden oluşan bir reçel bu reçelimizi bir ünlü firmaya aylık bir bir buçuk ton arası satıyoruz güzel taleplere ulaştı. Ürünlerimiz ekşiyebilir, bozulabilir. Bu bizi mutlu eder. Katkı maddesi yok, glikoz yok" diye konuştu.