YEREL HABERLER - 22 Mayıs 2012 Salı 16:23

BELÇİKA BÜYÜKELÇİSİ`NDEN NAKIBOОLU`NA ZİYARET

A
A
A
BELÇİKA BÜYÜKELÇİSİ`NDEN NAKIBOОLU`NA ZİYARET

Belçika Büyükelçisi Pol De Witte ve Robert Urbain Sunder, İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboğlu`nu ziyaret etti.
Macaristan Gaziantep Fahri Konsolosluğu protokol binasında gerçekleşen ziyarete, Belçika Büyükelçisi Pol De Witte ve Robert Urbain`in yanı sıra Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, Naksan Plastik İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necat Yüksel, Tuskon Avrasya Sorumlusu Ahmet Aydın, Sunder Genel Sekreteri Ahmet Kaygusuz ve Sunder İşadamları Derneği üyeleri katıldı.
Belçika Büyükelçisi Pol De Witte`yi ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Sunder İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu Bahaeddin Nakıboglu, ``Belçika Ankara Büyükelçisi davetimiz üzerine bizi kırmayarak Gaziantep`e geldi. Belçika ile Türkiye arasında çok eskiye dayanan dostluk ve ticari ilişkilerimiz var. Sunder İşadamları Derneği olarak amacımız Belçika ile Gaziantep arasındaki ilişkileri daha iyi yerlere taşımaktır`` dedi.
Sunder İşadamları Derneği`nin daveti üzerine Gaziantep`e geldiklerini ifade eden Belçika Büyükelçisi Pol De Witte, ``Sunder`in daveti üzerine Gaziantep`e geldim. Burada gördüklerim karşısında bir hayli şaşırdım. Gaziantep bir ticaret ve sanayi şehri merkezi konumundadır`` dedi.
Gaziantep ziyaretleri kapsamında şirketler ile ikili görüşmeler yaptıklarını ifade eden Pol De Witte, görüşmelerde gelecek vaat eden güzel projelerin masaya yatırıldığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir