SPOR - 26 Eylül 2017 Salı 14:36

Anka’nın spora desteği sürüyor

A
A
A
Anka’nın spora desteği sürüyor

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, sponsorluklarına bir yenisini daha ekleyerek, Şehitkamil belediyespor’un sağlık sponsoru olduÖzel Gaziantep Anka Hastanesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Şehitkamil Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, sponsorluklarına bir yenisini daha ekleyerek, Şehitkamil belediyespor’un sağlık sponsoru oldu


Özel Gaziantep Anka Hastanesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Şehitkamil Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşmasının ardından Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2’inci grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, sezonun ilk maçını hafta sonu kendi evinde Malatya İnönü Üniversitesi ile yaptı. Maçı, Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram da izledi. Sertlik dozajının yüksek olduğu mücadelede birçok sakatlık meydana geldi. Ceza alanı içinde rakibi ile çarpışarak sakatlanan Şehitkamil Belesiyespor kalecisi Ramazan Kiraz, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan tetkiklerde yumuşak dokuda ezilme ve kaslarda yırtık olduğu tespit edilen Kiraz’ın tedavisine kontrollü bir şekilde devam edilecek. Uzman Dr. Cengiz Bayram, "Sporun her dalında sporcularımızı yerelden ulusala, ulusaldan uluslararası platformlara taşımak hepimizin ortak görevi olmalı. Sporcuya destek arttıkça uluslararası düzeyde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle Şehitkamil Belediyespor’un sağlık sponsoru olmaya karar verdik. Şehitkamil Belediyespor’un başarısının bir parçası olmak bizlere gurur verecektir. Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak elimizden geldiğince spor ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceğiz “dedi


Özel Gaziantep Anka Hastanesi aynı zamanda, Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı ve Avrupa Tekvando Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan 17 yaşındaki Merve Kaya’nın sponsoru olduğu öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.