ASAYİŞ - 03 Ekim 2017 Salı 17:34

Oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs 20 saat sonra yakalandı

A
A
A
Oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs 20 saat sonra yakalandı

Gaziantep’te oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs, olaydan 20 saat sonra yakalandı.

Gaziantep’te oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs, olaydan 20 saat sonra yakalandı. Şahsın kalacak yerinin bulunmadığının belirlenmesi üzerine parklarda arama yapan ekipler, şahsı bankta uyurken yakaladı.


Çorum’da yaşayan Özgür M. (32), Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Zeytinli Mahallesi’nde boşanmak üzere olduğu karısı Hakkın M.’yi (29) çocuğunun gözleri önünde bıçaklamış, ayrı yaşadığı karısını 5-6 bıçak darbesi ile yaralayan Özgür M. olayın ardından kaçmıştı. Olayın ardından şahsın peşine düşen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet büro Amirliği ekipleri, şahsın kalacak yeri olmadığını belirleyerek tüm otel ve pansiyonlarda çalışma başlattı. Alınan listelerde zanlının adına rastlanılmaması üzerine ekipler bu kez park, açık alan ve virane binaların bulunduğu bölgelerde arama yaptı. Ekipler yaklaşık 20 saat süren arama çalışmalarında bugün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan parkta Özgür M.’yi uyurken buldu.



Çocuklarını göstermediği için bıçaklamış


Gözaltına alınan Özgür M.’nin polis sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Hakkında boşanma dilekçesi ve uzaklaştırma kararı olan Özgür M.’nin, olay günü boşanma aşamasında bulundukları karısı Hakkın M.’yi çocuklarını göstermemesi nedeniyle öfkelenerek bıçakladığını söylediği öğrenildi.



İntihar girişiminde bulunmuş


Öte yandan, Özgür M.’nin olaydan 4 gün önce Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin 3’üncü katındaki bir odanın penceresine çıkarak intihar etmek istediği öğrenildi. Boşanma aşamasında olduğu karısı Hakkın M.’nin kaldığı evin tam karşısında bulunan odaya çıkan Özgür M.’nin, çocukları ile görüştürülmemesi durumunda intihar edeceğini söylediği ileri sürülürken, araya giren hastane görevlileri tarafından şahsın ikna edilip intihardan vazgeçirildiği ortaya çıktı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: “Şimdiden zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmaya hakkı yok” İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden kimsenin zihinsel olarak tatile çıkmaya hakkı yok” dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Adana Demirspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligden düşmenin matematiksel olarak kesinleşmesine kadar bir oyun kimliğine sahip olduklarına değinerek Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta bunun uzağındaydık. Bir hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Bu zamana kadar oluşturduğumuz futbol kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün 90 dakikanın sonundaki davranıştan memnunuz ancak skor alamadık. Maça yine dalgın ve tatil düşüncesiyle başladık. Yediğimiz golde sadece doğru savunma pozisyonunu alsaydık ofsayt nedeniyle iptal edilecekti. Savunma duruşu hatasından golü yedik. İkinci yarıda reaksiyon verdik. Top daha çok rakip yarı sahadaydı. Daha fazla şut, gol girişimi, korner, etkili hücum sonlandırma girişimi yapmamız gerekiyordu. Pozisyonlarımız var ama daha etkili olmamız gerekiyordu. Son 3 haftada zihinlerimizi toparlamamız gerekiyor. Bu zamana kadar var ettiğimiz bir futbol kimliği ve kültürü var. Bunu sert bir şekilde devam ettirmemiz, ortaya koymamız gerekiyor. Zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmasına izin veremeyiz. Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok. İlk 15 dakika bunun faturasını ödedik. Bu da sonucu belirledi” diye konuştu.