SPOR - 14 Şubat 2018 Çarşamba 19:43

Gazişehir Gaziantep - İstanbulspor maçı biletleri satışa sunuldu

A
A
A
Gazişehir Gaziantep - İstanbulspor maçı biletleri satışa sunuldu

Spor Toto TFF 1.

Spor Toto TFF 1. Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Gazişehir Gaziantep-İstanbulspor maçı biletlerinin fiyatları belirlendi.


Gazinatep Kalyon Arena Stadı’nda Pazar günü saat 15:30’da oynanacak Gazişehir Gaziantep-İstanbulspor maçı biletleri satışa sunuldu. kırmızı-siyahlı ekibin resmi internet sayfasından duyurulan bilet fiyatları ise şöyle oldu:


"Maraton alt öğrenci tribünü 2 TL, Maraton tribün 5 TL, Misafir tribün 5 TL, VIP tribün 20 TL."


Açıklamada, büsabaka biletlerinin passolig satış noktaları ve www.passolig.com.tr adresinden 15 Şubat Perşembe günü saat 10:00’da satışa sunulacağı da belirtildi.


Öğrenciye 2 TL


Maraton tribün biletlerinin öğrenciye 2 TL’den satılacağı da belirtilen açıklamada, "İkinci devrede oynadığı dört karşılaşmayı da kazanarak, Süper Lig hedefini her geçen gün arttıran takımımızın, taraftar desteğine en ihtiyaç duyduğu bu günde Maraton Tribün biletleri öğrencilere 2 TL’den satışa sunulacakken, diğer taraftarlarımız ise Maraton Alt Tribününe 5 TL’den passolig kartlarına bilet dolumu yapabilecekler. Bu zorlu müsabakada, takımımız taraftarlarını da tribünlere beklerken karşılaşmayı izlemek isteyen öğrenciler 2 TL karşılığında passolig kartlarına bilet dolumu gerçekleştirebilecek. Öğrenciler, öğrenci kartlarını Kalyon Stadyumu’nda bulunan gişelere göstererek 2 TL karşılığında maçı izleme imkanı bulacaklar" denildi.


Açıklamada kulübe ait Kale Arkası tribünde kombinesi olan taraftarların bu müsabakayı maraton tribününden izleyebilecekleri de müjdelenirken, karşılaşmaya İstanbulspor hariç diğer takım logolu kartlarla giriş yapılabileceği de vurgulandı.


Ayrıca açıklamada karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı olması zorunlu olduğu hatırlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final etabı bu yıl Kula’da düzenlendi. 10 ilden 12 okul takımının katıldığı ve 3 gün süren şampiyonada Çanakkale, Balıkesir’in Susurluk ve Manisa’nın Salihli temsilcileri Mayıs ayında yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final etabı bu yıl Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlendi. Manisa, İzmir, Antalya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Uşak, Balıkesir ve Yalova illerinden 12 okul takımının katıldığı şampiyonada 200’ü aşkın sporcu, antrenör ve idareci, Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından Kula’ya kazandırılan tesislerde konaklama imkanı buldu. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda A grubunu lider tamamlayan Çanakkale temsilcisi, B grubunu lider tamamlayan Balıkesir’in Susurluk temsilcisi ve C grubunu lider tamamlayan Manisa’nın Salihli temsilcisi, Mayıs ayında düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı. Şampiyonanın çeyrek final etapları ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk Özlem; “ Öncelikle organizasyonu ilçemize veren Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ilçemizi ve yapılan spor yatırımlarını diğer illere de tanıtma fırsatı bulduk. Sporun sadece spor olmadığını, sosyal yönlerinin de olduğunu, 3 gün boyunca yaptığımız gerek gezi programları, gerek müzik etkinlikleri gerekse diğer organizasyonlarla ortaya koyduk. 200 sporcu, antrenör ve idareciyi Kula Gençlik Kampı’nda misafir ettik. Faaliyetin Kula esnafına da katkısı oldu. Önümüzdeki yıl Türkiye finallerini ilçemizde yapmak için şimdiden hazırlıklara başladık. Etkinlik boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen İl Müdürlüğümüze, belediyeye ve sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Yine organizasyonu başarıyla tamamlamamızda büyük katkısı olan ilçe müdürlüğümüz personellerine, sağlıkçı desteği veren İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, güvenlik desteği veren İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Organizasyon sonunda A grubunu ilk sırada bitiren Çanakkale temsilcisi, B grubunu birinci sırada bitiren Balıkesir (Susurluk) temsilcisi ve C grubunu birinci sırada bitiren Manisa (Salihli) temsilcisi okullara Mayıs ayı içerisinde yapılacak Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandılar.” ifadelerini kullandı.
Manisa Manisa’nın takımları BAL’da 3’te 3 yaptı Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Manisa’nın 3 takımı da haftayı galibiyetle kapattı. BAL 4. Grup 28. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Manisa’nın 3 takımı da haftayı 3 puanla kapatarak galibiyet sevinci yaşadı. Manisa 1965 Spor Kulübünden yarım düzine gol BAL 28. hafta mücadelesinde deplasmanda Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 6-0 yenen Manisa 1965 Spor Kulübü ligde 5. sıraya yükseldi. Ligde 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunan Manisa 1965 Spor Kulübü attığı 63 golle de ligin en çok gol atan ekibi olarak son iki haftaya girdi. Manisa 1965 Spor Kulübü haftaya kendi evinde lig sonuncusu Emirdağspor’u konuk edecek. Yunusemre üç puanı üç golle aldı Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yunusemre Belediyespor, konuk ettiği Bilecik 1969 Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. Yunusemre Belediyespor’un galibiyet gollerini Mustafa Şeker (2) ve Latif Aklan kaydetti. Mavi Beyazlılar bu sonuçla puanını 34 yaptı ve Play Out yolunda bitime iki hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki 5 puanlık avantajını korudu. Yunusemre Belediyespor, haftaya Tire 2021 Futbol Kulübü’nün konuğu olacak. Yıldızspor 45 FK’dan kritik galibiyet Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Alaçatıspor’u 1-0 yendi. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golü 46. dakikada Emre Ülkü kaydetti. Manisa temsilcisi ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımanın mutluluğunu yaşadı. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi’nin bitimine 2 hafta kala kritik bir 3 puan aldı. Bu sonucun ardından Yıldızspor 45 Futbol Kulübü puanını 29 yaparak bitime iki hafta kala ligde kalma umutlarını sürdürdü. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü önümüzdeki hafta kendi sahasında Bayındırspor’u misafir edecek.
İstanbul Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler Büyükçekmece’de buluştu Büyükçekmece Belediyesi Dünya Dans Günü kapsamında renkli dans gösterilenin ve farklı dans kültürlerinin bir araya geldiği etkinlik düzenledi. Büyükçekmece Belediyesi tarafından Dünya Dans Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı. Ortaya çıkan renkli gösteriler ise izleyenleri hayran bıraktı. Sırbistan ve Bulgaristan’lı dansçılar izleyenleri hayran bıraktı Dünya Dans Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Zumba, İzmir Zeybek, Modern dans, Flaminko gibi dans gösterilerinin yanı sıra Sirtaki, Roman dansları ve farklı dans branşlarında workshop düzenlendi. Etkinlikte renkli dans gösteriyle muhteşem şovlar yapan Sırbistan’ın Belgrad kentinden "Sveti Sava" dans grubu ve Bulgaristan’ın Pernik kentinden "Gravo" dans grubu izleyenleri hayran bıraktı. Gün boyu devam eden etkinliklere katılan Büyükçekmeceliler bir yandan dans ve müziğin ahengine kendilerini kaptırırken bir yandan da farklı kültürlerin danslarını renkli gösterilerini tanıma fırsatı buldu. Etkinliğin sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından yurt dışından katılan gruplara çiçek ve plaket takdim edildi.