EKONOMİ - 19 Nisan 2018 Perşembe 10:45

Royal Halı ve Pierre Cardin’in yeni koleksiyonları görücüye çıkacak

A
A
A
Royal Halı ve Pierre Cardin’in yeni koleksiyonları görücüye çıkacak

Royal Halı ve İplik A.

Royal Halı ve İplik A.Ş. bünyesinde bulunan ve Türkiye halı sektörünün iki önemli markası olan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın 2018 yılı yeni ürün ve koleksiyonları DOMOTEX Fuarı’nda görücüye çıkacak.


Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 2018 yılı yeni sezon koleksiyonlarını Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 24-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek DOMOTEX Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Türkiye’den ve dünyanın birçok yerinden katılımcılar ile iş bağlantısı kurmak isteyen firmaları bir araya getirecek olan fuarda, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın C220 No’lu standı 1. Hall’de yer alacak. Royal Halı ve Pierre Cardin Halı DOMOTEX Gaziantep Makine Halısı Fuarı’nda Türkiye’de ilk kez 8 renk yerine Axminster tezgahı kullanılarak 16 renk olarak üretilen “Beykoz koleksiyonunu” sergileyecek. Fuarda dikkatleri üzerine toplayacak diğer koleksiyonlarda yer alan el halısına en yakın makine halıları olmaları ve istenilen şekilde katlanılabilmelen halılar da fuarın gözdesi olacak. Fuarda ayrıca Leonardo Da Vinci’nin 6 metrekarelik halıya dokunan “Mona Lisa” tablosu da yer alacak.


Studio markası ile de kişiye özel halı tasarımı imkanı sunan Royal Halı, fuara özel hazırlanan koleksiyonlarını da beğeniye sunacak.



2 markada 11 yeni koleksiyon


Royal ve Pierre Cardin Halı, yeni sezona iddialı giriyor. Adlarını Türkiye’nin il ve ilçelerinin tarihi ve turistik merkezlerinden alan koleksiyonlarda Royal Halının 6, Pierre Cardin Halının 5 yeni koleksiyonu bulunuyor. Canlı ve pastel renklerin, gerçek el halısı desenleriyle harmanlandığı koleksiyonlar, otantik ve cesur bir stili yansıtıyor. Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yapılan yatırımlarla öne plana çıkan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, bugüne kadar Akıllı Koruma, Tozumaz, Sıfırtoz ve Geleneksel Ebru Sanatının halıya uygulanması gibi birçok ilki gerçekleştirdi. Ayrıca Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak 2011 yılında halıda sigorta dönemini de başlatmasıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizsepor, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İlk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Palut, "İlk yarıda 2 gol bulduk. İlk yarıda telafisi zor bir farkla içeri girebilirdik. İkinci yarı ise rakibimizin değişikliklerini gördük. Riskler karşısında sağlam durmalıydık. Kazandığımız toplar ile maçı kendimize iyice yaklaştırabilirdik ama kazandığımız toplarda bir ciddiyetsizlik vardı. Zor top kazandık, kolay top kaybettik. Maalesef kötü bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Bir golün biri takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü, topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü’nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken ters bir top, maçın son topunda golü yedik. Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıdaki oyunumuz ile 3 puanı hak ederken,, ikinci yarıdaki oyunumuz bizi mağlubiyete bile götürebilirdi” ifadelerini kullandı.
Rize Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli” MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli. Hele ki Rizespor gibi iyi bir takıma, iyi bir organizasyonu olan bir takıma karşı” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2’lik skorla berabere kalan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu maçın ardından yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, “Baktığımızda Rizespor’u zaten biliyorduk. Rizespor, Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra bu ligde kendi sahasında en çok puan toplayan takım. Çok önemli geçici hücumları yapabilen ve bunu da sonlandırmada çok maharetli bir takım. İlk gol de aynen bu şekilde oldu. İkinci gol de duran top. Burada bizim çok istemediğimiz bir görüntü var. Bunu kendi adımıza değerlendirmemiz gerekiyor. Duran topta bu kadar basit gol yenmemesi gerekiyor. Bunu bir eleştiri olarak kendime söyleyebilirim. İkinci yarıda ilk yarının sonlarıyla beraber net bir galibiyeti hak eden bir oyun vardı. Sadece topa sahip olma değil, bence pozisyon üretmede de yüksek bir oyun vardı. Sonucu gelmedi. 2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli. Hele ki Rizespor gibi iyi bir takıma, iyi bir organizasyonu olan bir takıma karşı. Biz de son dönemde gerçekten yüksek işler yapmaya çalışıyoruz. Karşılığını ne yazık ki alamadık. Beraberliklerimiz çok fazla. Bu beraberliklerin yüzde 80’i yüzde 90’nında aslında kazanmaya yakın taraf hep bizdik. Bugünkü ikinci yarıyı da buna dahil edebilirim. Rizesporlu oyuncuları tebrik ederim. Kendi oyuncularımı tebrik ederim. Oyuna giren arkadaşları oyuncuları tebrik ederim. İlhan Hoca’ya da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.