GENEL - 24 Haziran 2018 Pazar 16:38

Belediye Başkanı Tamazoğlu, ailesi ile birlikte oyunu kullandı

A
A
A
Belediye Başkanı Tamazoğlu, ailesi ile birlikte oyunu kullandı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek büyük Türkiye’nin hedefi olan 2023 yılının temsili 2023 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek büyük Türkiye’nin hedefi olan 2023 yılının temsili 2023 nolu sandıkta oyunu kullandı.


Şahinbey İlçesi’ndeki Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne sabahın erken saatlerinde eşi Elif Tahmazoğlu, kızı ve oğulları ile birlikte gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflediği 2023 Türkiye vurgusuna binayen 2023 nolu sanıkta oyunu kullandı.


"Ülkemize hayırlı uğurlu olsun"


Kullandığı oyun hayırlı olmasını dileyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "24 Haziran’da yapılmakta olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2023 hedeflerine gideceğimiz bu dönemde 2023 nolu sandıkta oy kullanmak güzel bir tevafuk oldu. İnşallah bu seçimle beraber Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve parlamentomuzda daha güçlü bir meclis ve liderle 2023 hedeflerimizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Seçim neticelerinin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Okullar ziyaret edildi


Başkan Mehmet Tahmazoğlu, oyunu kullandıktan sonra AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan ve Serpil Kavrak ile birlikte okulları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler. Ziyaretler sırasında vatandaşlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yoğun ilgi (AKG-gösterdiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıkarıldı. Dış kulak yolunda kanama ve şiddetli ağrı şikâyeti ile ailesi tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen çocuk hastanede görevli Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Hakkı Caner İnan tarafından muayene edildi. Endoskop yöntemi ile kulağı incelenen çocuğun dış kulak yolunda iki adet canlı kurtçuk tespit edildi. Hızlıca tedaviye alınan çocuk, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Yürütülen tedavi ile ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Hakkı Caner İnan, “13 yaşında hastamız ailesiyle birlikte dış kulak yolundan kanlı akıntı şikâyetiyle başvurdu. Aile de evde dışarı doğru çıkan kurtçukları görmüştü. Biz de muayenesinde dış kulak yolunda hareket eden iki adet kurtçuk tespit ettik ve endoskop yardımı ile kurtçukları canlı bir şekilde dışarı aldık. Daha sonra incelenmesi adına mikrobiyoloji bölümü ile temasa geçerek gönderdik” dedi. Dış kulak yolunda kurtçuk bulunmasının oldukça nadir görülen bir durum olduğunu vurgulayan Doç. Dr. İnan, “Özellikle bu gibi hareketli, canlı kurtçukları görmek nadir olarak gördüğümüz bir durum. Hasta şu an normal tedavisini almakta. Herhangi bir enfeksiyon görülmesin diye kulak damlaları, antibiyotik verildi. Takip edilmekte şu an herhangi bir sıkıntısı yok” şeklinde konuştu.