YEREL HABERLER - 02 Şubat 2012 Perşembe 13:58

ŞAHİNBEY KARLA KAPLANAN SOKAKLARI UNUTMADI

A
A
A
ŞAHİNBEY KARLA KAPLANAN SOKAKLARI UNUTMADI

Gaziantep’te etkili olan kar yağışı nedeniyle karla kaplanan ara sokaklar Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından yapılan ummalı bir çalışmayla temizlendi.
Çalışmalara Saçaklı Mahallesi’nden başlayan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede buzlanan ve sokakları kaplayan karları çok sayıda iş makineleriyle temizledi. Buzlanma yüzünden vatandaşların yürümekte bile zorlandığı karların temizlenmesi mahalleliyi sevindirdi. Kentte yaklaşık 1 hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı sokaklarda biriken karlar iş makineleriyle alınarak kamyonlara yüklendi. Saatlerce süren çalışmalarda karla kaplanan çok sayıda sokak ve cadde üzerleri temizlendi.
Sokaklarda yapılan kar temizliğinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Saçaklı Mahalle Muhtarı Hüseyin Bozkurt, "Yaklaşık 1 hafta aralıksız olarak süren kar yağışı kentimizi etkisi altına almıştı. Kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte bazı cadde ve sokaklar karla kaplandı. Kardan dolayı vatandaşlarımız sokaklarda yürümekte bile zorlandılar. Çoğu vatandaşlarımız araçlarını park ettikleri bölgelerden çıkartamamıştı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve
ekibinin duyarlılığı sayesinde başlatılan çalışmalarla tüm karlar temizlendi. Vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir