YEREL HABERLER - 23 Kasım 2013 Cumartesi 14:23

Şahinbey Belediyesinden Öğretmenlere Kutlama

A
A
A
Şahinbey Belediyesinden Öğretmenlere Kutlama

Şahinbey Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediye bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde görev yapan öğretmenler için kutlama programı düzenledi.
Şahinbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger ve öğretmenler katıldı. Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği kutlamada ŞAHMEK müzik grubu mini bir konser verdi.
Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Yetişmemizde en büyük payı olan öğretmenlerimizi Hz. Ali’nin ’Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ dediği gibi bizler de öğretmenlerimizi baş üstünde tutuyoruz. Gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizde şuanda 39 bini aşkın 7’den 77’ye 30 ayrı branşta kursiyerimiz eğitim almaktadır. Yerelde baktığımız zaman biz halk üniversitesi olarak hizmet veriyoruz. Toplamda 119 bin kişi tesislerimizde eğitim aldı. Hedefimiz bu tesislerimizde eğitim almayan kalmamasıdır” dedi.
Belediye olarak, ihtiyaç duyduğu her alanda vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Tahmazoğlu, “Tesislerimizi çok önemsediğimiz için bu sayımızı daha da artıracağız. Belediye olarak doğumdan ölüme hizmet veriyoruz. Hoş geldin bebek ile doğan tüm bebeklerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Hayatın en önemli dönüm noktası olan evlilik sırasında evlilik okulu seminerlerimizle vatandaşımızla olurken, Taziye evlerimiz ve taziye çadırlarımızla da insanlarımızın ölümünde yanında oluyoruz” diye konuştu.
Başkan Tahmazoğlu, program sonunda salonda bulunan tüm öğretmenlere çiçek takdim ederek, öğretmenler gününü kutladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir