YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 11:48

Başkan Tahmazoğlu’ndan Tayyip Memiş’e Süpriz Ziyaret

A
A
A
Başkan Tahmazoğlu’ndan Tayyip Memiş’e Süpriz Ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Facebook’ta kendisini eve çay içmeye davet eden 13 yaşındaki Tayyip Memiş’i evinde ziyaret etti.
25 Aralık Mahallesinde oturan ve haber vermeden çat kapı evinde ziyarete giden Başkan Tahmazoğlu’nu kapı çalınca karşısında gören Tayyip’in mutluluğu gözlerinde okundu. Sesi de güzel olan Tayyip, Başkan Tahmazoğlu’na türkü söyledi.
Babası işte, ananesi köyde olan Tayyip, Başkan Tahmazoğlu ile bir süre sohbet etti. Tayyip işte olan babasını telefonla arayarak, Başkan Tahmazoğlu’nun geldiğini söyledi. Başkan Tahmazoğlu ise bir süre Tayyip’in babası ile telefonda konuştu.
Başkan Tahmazoğlu’nu görünce çok heyecanlandığını ifade eden Tayyip Memiş, “Başkanımızı çok seviyorum. Facebook’ta başkanımızın evlere ziyarete gittiğini gördüm. Bende çay içmek için davet ettim. Hiç beklemiyordum ama başkanım beni de ziyarete geldi. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sürekli aile ziyaretlerinde bulunduklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Tayyip kardeşimiz bizi Facebook’da eve çay içmeye davet etti. Bizde haber vermeden çat kapı yaparak, 7. Sınıfa giden Tayyip kardeşimizi ziyaret ettik. Tayyip’in dersleri güzel olduğu gibi ailesi, arkadaşları ve kendisi de güzel. Ben hayatta kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Çay ikramı sonrası başkan Tahmazoğlu, Tayyip’e günün anısına çekilen fotoğrafı vererek, futbol topu hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir