YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 14:49

17 MAÇTA 17 GALİBİYET ALAN ŞEHİTKAMİL, BÖLGE ŞAMPİYONASI İÇİN YOLA ÇIKTI

A
A
A
17 MAÇTA 17 GALİBİYET ALAN ŞEHİTKAMİL, BÖLGE ŞAMPİYONASI İÇİN YOLA ÇIKTI

Şehitkamil Belediyespor genç erkekler basketbol takımı 4-8 Nisan 2012 tarihlerinde Konya ilinde gerçekleştirilecek Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Erkekler 4.grup bölge eleme şampiyonasına katılmak üzere yola çıktı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Şampiyonasında gençler kategorisinde 17 maçta 17 galibiyet alarak namağlup şampiyon olan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün tecrübeli antrenörü Bülent Erdoğan, ``Sezon başında yola çıktığımız genç ekiple bölgesel lig, okul sporları ligi ve son olarak kulüpler arası il şampiyonasında başarılı bir performans çizdik. Genç erkekler ligini yenilgisiz tamamlamak büyük bir başarı. Ancak biz bununla yetinmiyoruz. Konya ilinde yapılacak grup müsabakalarından da şampiyon olarak ayrılıp 18- 22 Nisan tarihlerinde ilimizde ilk defa gerçekleştirilecek Anadolu Ligi şampiyonasına katılmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Umut ediyorum ki yakaladığımız başarılı süreç devam eder`` dedi.
Erdoğan, sezonun başlangıcından bu yana kendilerine büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu`na ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız`a teşekkürlerini iletti.
Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız da, ``2011 -2012 sezonu il şampiyonu olarak tamamlayan genç erkekler basketbol takımımızdan bölge şampiyonluğu ve Anadolu liginde derece bekliyoruz. Basketbol liginde sezon başında alt yapıya yapmış olduğumuz yatırımın meyvelerini topluyoruz ve elde edilen hiçbir başarımız tesadüf değil`` dedi.
Yıldız, Genç Erkekler Basketbol takımı kafilesinde yer alan sporcu, antrenör ve idarecileri kutlarken, takım kaptanı Kuray Taşdoğan`a çiçek takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hakkari Hakkari ve Yüksekova’da eğitime kar engeli Hakkari il merkezi ile Yüksekova ilçesinde, olumsuz hava nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi. Hakkari Valililiğinde yapılan açıklamada, "Meteorolojik veriler doğrultusunda ilimiz Merkez ve Yüksekova ilçelerinde gece saatlerinde de devam etmesi beklenen kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kuvvetli kar yağışı öngörülmektedir. Yoğun kar yağışının oluşturabileceği olumsuzluklar değerlendirilerek, oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin can güvenliğinin sağlanması amacıyla aşağıdaki tedbirlerin alınması uygun görülmüştür. Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle; Hakkari Merkez ve Yüksekova ilçesindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, yaygın eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezleri dahil olmak üzere 23 Mart 2026 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde (RAM) randevusu bulunan öğrenciler ile engelli bireylerin ulaşım sürecinde karşılaşabilecekleri riskler göz önünde bulundurularak, can güvenliklerinin sağlanması amacıyla RAM’larda da aynı tarihte hizmete ara verilmesi uygun görülmüştür denildi. Açıklamanın devamında, "Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan; hamile personel, engelli personel, diyaliz hastaları, kalp, böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik rahatsızlığı bulunan kamu görevlileri, 0-12 yaş arası çocuğu bulunan kamu çalışanı çiftlerden anne veya babadan biri 23 Mart 2026 Pazartesi günü 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır. Sağlık hizmetlerinde görev yapan personel ile sahada acil durum sorumluluğu bulunan jandarma, emniyet, AFAD gibi kurumlarda görevli personelin idari izin durumları, kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde ilgili kurum amirleri tarafından planlanacaktır" ifadelerine yer verildi.