ASAYİŞ - 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:02

Aynı fabrikada çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

A
A
A
Aynı fabrikada çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

Gaziantep’te bir şahıs, çikolata ve şekerleme fabrikasında birlikte çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar etti.


Olay, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir çikolata ve şekerleme fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Özcan (60) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenle iş arkadaşı Oğuz Bozkurt’un (49) tabanca ile kafasına ateş ettikten sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Olay sonrası fabrikada büyük korku ve panik yaşanırken bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.



2 şahıs da hayatını kaybetti


Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinde Mustafa Özcan ve Oğuz Bozkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen şahısların cenazeleri, tamamlanan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



Aynı fabrikada çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi tamamlanıyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mezopotamya Bulvarı’nda 100 bin metrekare alan üzerinde oluşturduğu yeşil kuşak projesinin yüzde 95’ini tamamladı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Kayapınar ilçe sınırlarında yer alan Mezopotamya Bulvarı ile Diclekent Bulvarı’nın kesiştiği ve Elazığ Caddesi’ne kadar devam eden yaklaşık 100 dekar üzerindeki yeşil alanı kısa süre içinde tamamlayıp halkın kullanımına açacak. Ekipler, altyapı çalışmalarında 100 dekarlık alandan 300 kamyon hafriyat çıkardı. Yeşil hattın peyzaj uygulamasına ve bitki ekimine uygun hale getirilmesi için alana 4 bin 250 kamyon toprak serip tesviyesini gerçekleştirdi. Alana dikilen bitkilerin sağlıklı şekilde gelişmeleri için su depoları da inşa edildi. Mezopotamya Bulvarı’nda, yabani otların ve inşaat atıklarının bulunduğu, boş kullanılmayan 100 dekar alanı değerlendiren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yeşil hatta farklı türde bin 800 ağaç ve 6 bin çalı dikerek hattın estetik bir görünüme kavuşmasını sağladı. Yeşil hattın faaliyete girmesinin ardından peyzaj planına göre binlerce yazlık-kışlık mevsimlik çiçek de toprakla buluşturulacak. 7’den 70’e her kesime hitap edecek olan Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi’nde, farklı yerlere 10 çocuk oyun parkı, 6 fitness aleti, 112 oturma birimi, 52 çatılı masa ve 4 masa tenisi yerleştirildi. Projede yer alan dekoratif aydınlatma sistemlerinin kurulumu ve yürüyüş yollarının imalatı da tamamlandı. Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak’ta, alt ve üst yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yeni oluşturulan hattın tamamlanması için son rötuşlarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, daha yeşil ve estetik bir Diyarbakır için projeler üreterek hayata geçirmeye devam edecek.