GÜNDEM - 28 Şubat 2025 Cuma 15:04

Doğan’dan başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı

A
A
A
Doğan’dan başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Sanayi Sitesi’nde bir tamirhanede oksijen kaynağıyla yapılan kesim işlemi sırasında tanker içerisindeki gazın patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi, yaralı vatandaşlara ise geçmiş olsun temennilerinde bulundu.


Olayın ardından açıklama yapan Başkan Doğan,"İlçemiz Sanayi Sitesi’nde meydana gelen elim iş kazası hepimizi derinden üzüntüye boğdu. Bu tür acı olaylar, sadece aileleri değil, tüm toplumumuzu etkileyen büyük bir kayıptır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da bir an önce sağlığına kavuşmalarını temenni ediyorum" dedi.


Sanayi Sitesi’ndeki tamirhanede yaşanan patlama sonucunda iki vatandaş hayatını kaybetmiş, üç vatandaş ise ağır yaralanmıştı.


Olay yerine giden Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Meşe ve Fatih Akın, gerekli birimlerle iletişime geçerek olayın hemen ardından bölgedeki çalışmaların takipçisi olmuşlardır.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Tır refüje devrildi, yardım etmek için duran araca başka araç çarptı: 6 yaralı Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hayvan yemi yüklü tır refüje devrildi. Kazayı görerek yardım etmek için yolda duran otomobile ise başka bir araç çarptı. Her iki kazada toplam 6 kişi yaralandı. Kaza, Aksaray - Konya Karayolu 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden Mustafa C. (52) idaresindeki 42 AKK 368 plakalı Mercedes marka hayvan yemi yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje devrildi. Aynı istikamette seyreden ve Bingöl’den Manisa’ya giden Mehmet Bingöl (53) yönetimindeki 06 FRZ 429 plakalı Citroen marka araç sürücüsü, kazayı görünce yardım etmek amacıyla dörtlü flaşörlerini yakarak yolun sağına park etti. Araçtan inmek istediği sırada, yine aynı istikamette seyreden Gökhan T. (38) idaresindeki 68 AAY 367 plakalı Toyota marka otomobil, duran aracı fark etmeyerek arkadan çarptı. İlk kazada tır sürücüsü Mustafa C. yaralanırken, meydana gelen ikinci kazada da arkadan çarpan Toyota marka araç sürücüsü Gökhan T. ve araçta yolcu olarak bulunan Halil İbrahim T., Perihan T., Elif T. Abdullah T. olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine adrese çok sayıda ambulans, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazayı anlatan Citroen marka araç sürücüsü Mehmet Bingöl, "Ben bu yoldan geliyordum. Buraya gelince baktım araç devrilmiş. Onu görünce dörtlülerimi yakıp durdum. Arkadan gelen araç hızla gelip bana vurdu. Vurmanın etkisiyle buradan ters istikamete döndüm. Yardım etmek için durdum" dedi.