SPOR - 29 Ocak 2017 Pazar 10:44

Yeşilgiresun, Darüşşafaka Doğuş’tan Metin Türen’i renklerine bağladı

A
A
A
Yeşilgiresun, Darüşşafaka Doğuş’tan Metin Türen’i renklerine bağladı

Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Doğuş’da forma giyen Milli basketçisi Metin Türen’i renklerine bağlarken tecrübeli oyuncusu Okben Ulubay’ı da Darşşafaka Doğuş’a verdi.
Transferlere ilişkin kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Sezon başında kendisini kadromuza katmak için çok çaba göstermiştik, kendisi de gelmek istemesine rağmen sözleşmesi devam ettiği için mümkün olmamıştı. Bu transferin hem kendisi için hem de kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Okben Ulubay’a ise yeni takımında başarılar diler takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz” denildi.
Takımda birçok oyuncu için sezon başından bu yana çeşitli transfer teklifleri geldiğini belirten Yeşilgiresun Kulüp Başkanı Kerim Aksu ise, “Yönetim Kurulu olarak şimdiye kadar gelen tüm tekliflere, bonservis bedeli her ne kadar olursa olsun red cevabı verilmiştir. Çünkü biz Yönetim Kurulu olarak yeni bir anlayış doğrultusunda çıktığımız bu yolda yeşil beyazlı formamızı terleten oyuncularımız için en iyi olanın, bu sezonu bizimle birlikte geçirip bitirmelerinin olacağını, bizim için herhangi bir maddiyatın bundan daha önemli olmadığını her seferinde kendilerine belirtmiş bulunmaktayız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Projeler, Melikgazi Belediyesi’nde jüri karşısına çıktı Melikgazi Belediyesi, Türkiye’nin milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen TEKNOFEST’e başvuru yapan proje takımlarına destek olmaya devam ediyor. Bu yıl Adana’da düzenlenecek olan Havacılık ve Uzay Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katılacak takımlardan destek talep edenler için Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 01 - 04 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen proje değerlendirme toplantısında toplam 81 proje jüri karşısına çıktı. Eğitimde öncü yatırım ve hizmetleriyle adından söz ettiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, AR-GE’ye ve gençlere verdikleri destekleri sürdüreceğini ifade etti. 2024 yılında Kayseri’den TEKNOFEST’e katılacak olan takımlara 2,5 milyon TL teknolojik destek sağlayan Başkan Palancıoğlu; "Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir sene yaşıyoruz. Ülke olarak İHA, SİHA ve birçok yerli ve milli gurur kaynağımız olan üretimlerle ülkemizin gücüne güç katıyoruz. Eğitimle ve destekle çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak göğsümüzü kabartacak nice yerli ve milli üretimleri ülkemize kazandıracağız. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak TEKNOFEST kapsamında teknoloji üreten ve geliştiren ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine muazzam bir destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. TEKNOFEST’E damga vuracak projelere rekor destek sağlıyoruz. 2022 yılında 33 takıma 1 milyon TL, 2023’te tam 20 projeye 1,5 milyon TL, 2024 yılında ise rekor bir rakamla 2,5 milyon TL teknolojik destekle gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak üreten gençlerimizin her zaman yanındayız. Geçen sene TEKNOFEST’te Kayseri’den stant açan tek belediye olmayı başardık. Gençlerimiz de bu emeklerimizi karşılıksız bırakmadı ve Kayseri’ye birincilik getirdik. İnşallah bu sene de güzel sonuçlara imzamızı atacağız. TEKNOFEST için proje üreten tüm gençlerimize teşekkür ediyor; başarılar diliyorum" dedi. Proje değerlendirme sonuçlarının 10 Mayıs Cuma günü açıklanacağını belirten Başkan Palancıoğlu, sonuçların melikgazi.bel.tr/teknofest internet adresi üzerinden duyurulacağını ifade etti.
Samsun Başkan Sandıkçı: “Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız” Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi planlı ve örnek bir şehir yapısına kavuşturacaklarını söyledi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi örnek bir şehir kimliğine kavuşturacaklarını ifade etti. Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi’ni büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projesi ile yeni sosyal donatı alanlarının ilçede hayat bulacağını belirtti. Canik Yeni Bulvar Yolu’nun ilçenin şehir içi trafik yoğunluğu azaltacağını belirten Sandıkçı, güvenli ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunacaklarının altını çizdi. Güvenli konutlar, konforlu yollar ve örnek yaşam alanlarıyla ilçenin değerine değer katacaklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin geleceğini planlı şehirleşme ile şekillendiriyoruz” dedi. Yatırımların odağı Canik’teki büyük gelişimi ve değişimi sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde yer alan güvensiz yapı stoklarını, kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ortadan kaldırıyoruz. Güvenli konutları, konforlu yolları ve yeni sosyal yaşam alanlarını vatandaşlarımızla buluşturmak için gayretle çalışıyoruz. Canik’imiz için kazandırdığımız Merkezi Hükümet Yatırımları ve belediyemizin öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla planlı bir şehir yapısını ilçemizde oluşturacağız. Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız” diye konuştu.