SPOR - 14 Mayıs 2017 Pazar 20:39

Kenan Atik: "Onurlu bir şekilde sezonu kapatacağız"

A
A
A
Kenan Atik: "Onurlu bir şekilde sezonu kapatacağız"

Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, "Sezonu onurlu bir şekilde kapatacağız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, "Sezonu onurlu bir şekilde kapatacağız" dedi.


TFF 1. Lig’in 33. haftasında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


TFF 1. Lig’in enteresan bir lig olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Atik, "Bizim bugün Denizlispor olarak düşme korkumuzda yok, rahatız. Yüzde bir de olsa yarım da olsa bu maça çıktığımızda maçların sonucuna göre bir acabalar vardı kafamızda ama bugün ondanda kurtulduk. Çok güzel ve çekişmeli bir lig oluyor. Bugün oynadığımız maçta da rakibimiz ilk yarıda 10 - 15 dakikadaki baskıyla bir golü buldu ve ondan sonra ciddi bir maç oldu, kıran kırana mücadelesi yüksek bir maç oldu. İki takım oyuncularını da kutluyorum. Son dakikaya kadar gol aradık, golü bulmaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimiz de kontralarda iyi pozisyonlar yakaladı ama dişe diş bir mücadele oldu, futbolun hakkını da verdi iki takım" ifadelerini kullandı.



"Onurlu bir şekilde sezonu kapacağız”


Göztepe maçında da aynı ciddiyetle oynayacaklarını kaydeden Atik, "Biz gelecek hafta yine kritik bir maça çıkacağız. Göztepe ile Göztepe hedefleri olan bir takım. Biz hedefleri bitmiş, artık ununu elemiş eleğini asmış gibi olmayacağız, çıkacağız Göztepe maçında da Denizli’ye yakışan bir mücadelemizi son dakikaya kadar yapıp onurlu bir şekilde sezonu bitireceğiz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thorsten Fink: "Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, "Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız" dedi.
Gaziantep Nuri Şahin: "İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik" Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Başakşehir, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek, sezonu 3 puanla tamamladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, açıklamalarda bulundu. Şahin, "Bugün enteresan bir maç oldu. Çok iyi oynayamadık. Bizim için önemli olan maçı kazanmaktı. Çok erken gol bulduk. Performans analizi yapmaya gerek yok. İstediğimiz yerde, en azından olmak istediğimiz yerde ligi bitirdik. Bu nedenle çok mutluyum, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Samsunpor ve Göztepe’ye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Türk futbolu için değerli bir yarış oldu. Gaziantep FK’ya önümüzdeki yıl başarılar diliyorum. Şu an sadece biraz dinlenmek istiyorum. Başakşehir’in her zaman hedefi var. Her zaman yarışta olmak istiyoruz. İnşallah gelecek yıl üstüne koymaya devam ediyoruz. Şuan anın tadını çıkarmak istiyoruz" dedi. "Kupa finalini inşallah Trabzonspor kazanır" Avrupa kupalarına katılma ihtimali ile ilgili soruya da cevap veren Şahin, "Avrupa bizim elimizde değil. Konya ve Trabzon çok zorlu bir final oynayacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Tabi ki inşallah Trabzonspor kazanır ama biz elimizden geleni yaptık. Olmamız gereken yerde, olabileceğimiz yerde olduğumuzu düşünüyorum. Umarım bu sıralama bizi Avrupa’ya götürürse ne mutlu bize. Olamazsak da bizim elimizde olan bir şey değil. Elimizden geleni yaptık" diye konuştu.