YEREL HABERLER - 14 Temmuz 2017 Cuma 15:42

AK Partili Gündoğdu: “Darbecinin iyisi kötüsü olmaz; tamamı lanetlidir”

A
A
A
AK Partili Gündoğdu: “Darbecinin iyisi kötüsü olmaz; tamamı lanetlidir”

15 Temmuz Milli Beraberlik Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Ankara Milletvekili TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine geldi.

15 Temmuz Milli Beraberlik Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Ankara Milletvekili TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine geldi.


İlçede düzenlenen etkinliklere katılan Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, “Terörle mücadelede ve darbeyle mücadelede kenetlenmeliyiz. Darbecinin iyisi kötüsü olmaz tamamı lanetlidir" dedi.


15 Temmuz gecesi olağanüstü bir günü yaşadıklarını ama olağan üstü bir destanı da hayata geçirdiklerini belirten Gündoğdu, “Hazreti Ali Efendimiz, düşmanın en tehlikelisi sizden gözüküp de sizden olmayandır buyuruyor. Onu da hafızlık yapmış bir hain şehit etmişti. Dolayısıyla cemaat, asker gibi kavramları özenle seçelim. Cemaat kisvesine bürünmüş ve askerimizin elbisesini giymiş hainler dersek bunların vatandan da dinden de uzak olduğu gerçeği ile yüzleşmiş oluruz. Nasıl cemaat olabilir, nasıl Müslüman olabilir, nasıl vatan sevgisini taşıyor olabilir. Bir insanın ölümü kainatın ölümüdür diyen bir dinin mensubu insanlara tanklardan tüfeklerden uçaklardan top, mermi yağdırabilir mi? İşgal kuvvetlerinin bile hedef almadığı o meclisi hedef alabilir mi?" ifadelerini kullandı.


Konuşmasında Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Gündoğdu, "450 km yürümek yerine o gece 45 metre yürüyüp de tankın üzerine çıksaydınız bu millete daha büyük iyilik yapmış olurdunuz. Altını çizerek söylüyorum. O gece AK Parti olarak Meclis Başkanımızın, bizlerin çağrısına icabet ederek meclise gelen CHP Milletvekilleri, MHP Milletvekilleri sabaha kadar destan yazmıştır. Milletin iradesine sahip çıkmıştır ancak sayın Devlet Bahçeli, ’Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kızgınlığım vatan sevgisinden üzerine çıkarsa vatana kötülük yapmış olurum’ gerçeğini o gece gördü. ve bugüne kadar referanduma omuz vermek dahil terörle, darbeyle mücadeleye destek verdi. Ama o gece ayakta alkışladığımız Cumhuriyet Halk Parti Milletvekillerinin maalesef Yenikapı’dan sonraki adımları ona uygun olmamıştır. Elbette burada siyaset yapacak değilim ama ey sayın Kılıçdaroğlu, o gece kahramanca milletvekillerinizi gönderdiniz, birlikte meclisi çalıştırdık, ne oldu sonradan da sırtını PKK’ya dayayan HDP’lilerle İstanbul yürüyüşünde kol kola girdiniz. Ne oldu da FETÖ’nün avukatlığını yapmaya başladınız” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu, 3 kişi gözaltına alındı Kastamonu’da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde ceset bulundu. Jandarma ekiplerince 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı. Olay, Kastamonu’nun Merkez ilçesine Dere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından terk edilmiş halde bir araç bulundu. Durumdan şüphelen vatandaşların ihbarı üzerine köye gelen Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş halde bulunan aracın yakınında baş bölgesi kesilmiş cesede rastladı. Su kanalının altına atılan ceset üzerinde çevrede incelemede bulunan jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Baş bölgesi kesilmiş halde bulunan cesedin Araç ilçesi İğdir köyünde ikamet eden ve 3 gündür kayıp olarak aranan A.Y.’ye ait olduğu düşünülüyor. Jandarma ekipleri, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma çerçevesinde baş bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. A.Y.’ye ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği otopsi incelemesinin ardından kesinlik kazanacak. Öte yandan, jandarma ekipleri, iz takip köpeği ve komando birliklerinin de desteğiyle su kanalında bulunan cesedin kayıp baş bölgesini bulmak için aramalarını sürdürüyor.
Kayseri 10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 10 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı. Kocasinan/Merkez Jandarna Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda Nevşehir ilamat ve infaz Bürosunun Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan 20 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası, Kayseri 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nin bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı, Kırşehir 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nin Hükümlünün veya tutuklunun kaçması suçundan yakalama kararı, Nevşehir İlamat ve infaz Bürosu’nun iyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza Mahkemesi’nin bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Mala zarar verme suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Basit Yaralama suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Basit Yaralama suçundan yakalama kararı, Kayseri Asliye Ceza İlamat Masası’nın Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan yakalama kararı, Kırşehir 3.Asliye Ceza Mahkemesi’nin hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan yakalama kararı olmak üzere toplam 10 suçtan 3 aydır aranan ve 20 yıl 2 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası olan S.S. Kocasinan ilçe merkezinde tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.