- 27 Eylül 2017 Çarşamba 16:07

Avukat Cüneyt Yeşiltepe son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Avukat Cüneyt Yeşiltepe son yolculuğuna uğurlandı

Giresun Barosu avukatlarından Av.

Giresun Barosu avukatlarından Av. Cüneyt Yeşiltepe , kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Av. Cüneyt Yeşiltepe için adliye önünde yapılan törenin ardından Bulancak Orta Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Saraçlı mahallesinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.


Adliye önünde düzenlenen cenaze törenine Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurahim Alan , Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu , Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir ve protokol üyeleri katıldı. Cenaze töreninde konuşma yapan Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir "Çok sevdiğim bir arkadaşımı , abimi kaybettim, biz onunla çok şey yaşadık ve son olarak baro seçimlerinde birlikte aday olduk ve sonuçlardan sonra öpüştük birbirimizi kutladık , çok üzgünüm Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul RAMS Başakşehir, Avrupa potasında Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor’u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, Beşiktaş’ın da Fenerbahçe’ye kaybetmesiyle 4. sıraya yükselerek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı. RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Hatayspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek, puanını 52’e yükseltti. Sezona beklentilerin altında başlayan turuncu-lacivertliler, ligde ilk 3 maçın ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak, takımın başına Çağdaş Atan’ı getirdi. Ligin ilk 14 haftasında düşme hattından kurtulamayan, 26. haftada ise 9. sırada kadar yükselen İstanbul ekibi, son 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Boz Baykuşlar, hafta sonu oynanan derbide Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’ye mağlup olmasıyla birlikte 4. sıraya yükseldi. Çağdaş Atan’ın öğrencileri, Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda son 8 haftada elde ettiği 19 puanla çıkışını sürdürdü. Çağdaş Atan, ligin en çok puan toplayan 3. teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın ardından bu sezon Süper Lig’de en çok puan toplayan 3. teknik adam olarak dikkat çekti. Atan, sezonun ilk 4 haftasında Kayserispor’la 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6 puan kazanırken, Başakşehir’le de 31 mücadelede 15 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyet alarak 52 puan topladı. Krzysztof Piatek, takımın en golcüsü Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, bu sezon ligde oynadığı 31 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki santrfor, Başakşehir’in bu sezon gol yükünü çekerken, gol krallığı yarışında ise gerilerde kaldı. 28 yaşındaki futbolcu, bu alanda 21 golle zirvede yer alan Mauro Icardi ve sırasıyla Edin Dzeko, Rey Manaj, Mame Thiam, Aytaç Kara ile Adam Buksa’nın ardından 7. sırada kendine yer buldu.