EKONOMİ - 16 Eylül 2022 Cuma 16:43

GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu yeniden aday olduğunu açıkladı

A
A
A
GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu yeniden aday olduğunu açıkladı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 4.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 4. Dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı.


Giresun Ticaret ve Sanayi Odasında başkan olduğu süre içerisinde ekip olarak yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini anlatan Hasan Çakırmelikoğlu, İl ve ülkemizin kalkınabilmesi ve gelişebilmesi adına üstlendikleri misyon doğrultusunda dün olduğu gibi bugünde ana hedefini oluşturduğunu söyledi.


Çakırmelikoğlu yaptığı açıklamada, “Görevde bulunduğumuz dönem içinde ilimizin ulaşım altyapısına yönelik kamu yatırımlarının planlanması ve hizmete girmesinde büyük emeği bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, imalat başta olmak üzere perakende ticaretinin sağlıklı ve kurumsal büyüyebilmesi hedefini kendine yükümlülük addetmiştir. Başta, Giresun merkezde kurulu bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis yönetime devrinin gerçekleşmesinin ardından Espiye-Tirebolu bölgesine 3. ve Görele-Çavuşlu bölgesine ise 4. Organize Sanayi Bölgesi yatırım kararı mücadelesinin öncüsü olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, 2022-2026 döneminde bu projelerin hayata geçmesini hedeflemektedir. Aynı şekilde Şebinkarahisar-Alucra ve Çamoluk bölgelerinde İhtisas OSB yatırımının da resmi hüviyete bürünmesi adına saha çalışmalarımız doğrultusunda bölgenin kalkınabilmesinde tarım ürünlerine yönelik ihtisas sanayi bölgesinin gerekliliği daha net ortaya çıkmaktadır" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Cinayet şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı Antalya’da komşu esnaflar arasında çıkan tartışma sonrası 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise ağır yaralandığı olayın şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı. Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde önceki gün meydana gelen olayda oto yıkama işi yapan Mustafa O. (41) ile market işletmecisi yan dükkanda market işleten Mustafa Deveci (51) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa O. yanındaki silahla markette oturan Mustafa Deveci (22), Şevket Deveci (24) ve Mustafa Deveci’ye (51) ateş açmıştı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti Kavgada Mustafa O.’nun silahından çıkan kurşunlarla göğsünden vurulan 22 yaşındaki Mustafa Deveci kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan amca Mustafa Deveci ve Şevket Deveci’nin hastanedeki tedavileri devam ederken, olayın ardından otomobiliyle kaçan olayın şüphelisini yakalamak için ekipler çalışma başlattı. Akşam 21.30 sıralarında Kepez ilçesinde rutin devriye görevi yapan polis ekipleri şüphelendikleri bir kişiyi durdurmak istedi. Kovalamaca ile yakalandı Polisin ’dur’ ihtarına uymayarak yaya olarak kaçan kişi ekiplerin kısa süreli kovalamacası sonucu yakalandı. Yapılan kontrollerde yakalanan şahsın 16 Mart tarihinde Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayın firari şüphelisi Mustafa O. (41) olduğu tespit edildi. Devriye ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken Mustafa O. ’nun emniyetteki işlemleri sürüyor.