SPOR - 29 Aralık 2022 Perşembe 17:56

Spor Toto Süper Lig: Giresunspor: 1 - Gaziantep FK: 0 (İlk yarı)

A
A
A
Spor Toto Süper Lig: Giresunspor: 1 - Gaziantep FK: 0 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig’in 16.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Giresunspor, Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.



Maçtan dakikalar (İlk yarı)


20. dakikada kontratağa geçen Giresunspor’da Bajic, rakipten topu kaparak Sainz’e pasını aktardı. Sainz’in ceza sahasına ortasında top auta çıktı.


24. dakikada sol kanattan Alper’in ceza sahasına ortasında gelişine vuran Sergio, topu ağlarla buluşturdu. 1-0


45+2. dakikada Sainz, kaleci Günay ile karşı karşıya kaldı ancak son vuruşu iyi yapamayınca top auta çıktı.



Stat: Çotanak


Hakemler: Zorbay Küçük xx, Mustafa Sönmez xx, Deniz Cafer Özaral xx, Burak Pakkan


Giresunspor: Onurcan xx, Hayrullah xx, Ramon Arias xx, Alexis Perez xx, Alper xx, Mejia xx, Görkem xx, Sergio xxx, Kuwas xx, Bajic xx


Yedekler: Ferhat, Faruk Can, Talha, Şahin, Kadir, Murat Cem, Doğan Can, Savicevic, Oğulcan, Rahmetullah


Teknik Direktör: Hakan Keleş


Gaziantep FK: Günay xx, Arda xx, Djilobodji xx, Kitsiou xx, Hanousek xx, Furkan xx, Merkel xx, Maxim xx, Veliu xx, Mustafa xx, Figueiredo xx


Yedekler: Mustafa Burak, Toşça, Ömürcan, Berkan, Halil İbrahim, Stankovski, Onurhan, Tapia, Abdulkerim, Mirza


Teknik Direktör: Erol Bulut


Gol: Sergio Junior (dk. 24) (Giresunspor)


Sarı kartlar: Stylianos Kitsiou, Furkan Soyalp (Gaziantep FK), Ramon Arias (Giersunspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Gençlerbirliği’nden hakem kararlarına tepki: "Haksızlığa uğradık" Natura Dünyası Gençlerbirliği Başkan Vekili Adnan Duman, Beşiktaş maçının henüz başında verilen kırmızı kartın karşılaşmanın dengesini değiştirdiğini belirterek hakem kararlarına tepki gösterdi. Duman, Türk futbolunda adalet duygusunun korunması gerektiğini vurgulayarak kulübün haklarını daha güçlü şekilde savunacaklarını ifade etti. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Natura Dünyası Gençlerbirliği’nde Başkan Vekili Adnan Duman, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada hakem kararlarına tepki gösterdi. Maçın henüz başında verilen kırmızı kartın karşılaşmanın dengesini değiştirdiğini belirten Duman, geçen hafta rakip takımın haksızlığa uğradığı yönündeki iddialarla oluşturulan atmosferin bu hafta Ankara’da telafi edilmek istendiğini düşündüklerini ifade etti. Duman, zor şartlara rağmen sahada büyük bir mücadele ortaya koyan futbolcuları tebrik ederek, "Oyuncularımız formanın hakkını vermek için son düdüğe kadar mücadele etti. Hepsini yürekten kutluyoruz" dedi. Türk futbolunda adalet duygusunun korunması gerektiğini vurgulayan Duman, hakem kararlarının daha dikkatli ve hassas şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 103 yıllık köklü bir Ankara kulübü olan Gençlerbirliği’nin tartışmalı kararların gölgesinde bırakılmasının kabul edilemez olduğunu dile getiren Duman, "Cumhuriyetle yaşıt bu büyük kulübün emeği sahadaki adil yönetimle korunmalıdır. Türk futbolu adaletle büyür, adaletle güçlenir. Adaletin zedelendiği yerde sporun ruhu da zarar görür" ifadelerini kullandı. Gençlerbirliği’nin her şartta mücadele etmeye devam edeceğini anlatan Duman, kulübün haklarını bundan sonra daha güçlü ve kararlı şekilde savunacaklarını sözlerine ekledi.