SPOR - 29 Aralık 2022 Perşembe 21:10

Hakan Keleş: “Taraftarımıza yeni yıl hediyesi olsun”

A
A
A
Hakan Keleş: “Taraftarımıza yeni yıl hediyesi olsun”

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 2-1’lik Gaziantep FK galibiyetinin ardından, "Taraftarımıza yeni yıl hediyesi olsun" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 2-1’lik Gaziantep FK galibiyetinin ardından, "Taraftarımıza yeni yıl hediyesi olsun" dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Giresunspor, konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, alınan galibiyeti yeni yıl hediyesi olarak camiaya ve taraftarlara hediye ettiğini belirtti.


Keleş, değerlendirmesinde şunları söyledi:


“Kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü iç sahada puan kaybı çok yaptık. Onu telafi etmek istiyorduk. Son 4 maçta 10 puan kazanmış olduk. Maça iyi başladık. İlk yarı inanılmaz bir şekilde iyi bir oyunumuz vardı. Golü de bulduk. Goller de bulabilirdik. Fakat ikinci yarıya iyi başlayamadık. Rakibimiz daha baskılıydı. Golü de buldu. Son dakikalarda bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi. Oyuncular inanılmaz şekilde istekliydi. Sadece ikinci yarının belirli bölümünde biraz sıkıntılar çektik. 10. olduk. Bu seneki hedeflerimiz arasında ilk 10’da olmak vardı ama lig uzun bir maraton. Güzel bir gidişatımız var. 4 maçta alınan 10 puan var. Şimdi Trabzonspor maçı var. Bu galibiyet, yeni yıla girerken tüm taraftarımıza ve Giresunspor camiasına hediye ediyoruz.”



“Trabzon galibiyetini de hediye etmek istiyoruz”


Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacaklarını söyleyen Keleş, taraftarlara Trabzonspor galibiyeti de hediye etmek istediklerini belirtti. Keleş, “Trabzon iç sahada inanılmaz şekilde baskın oynayan bir takım. Fenerbahçe’yi de yendiler zaten. Ama son maç onlar için kötü sonuçlandı. Biz de iyi gidiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetlerimiz vardı. Giresun halkına birde Trabzonspor galibiyeti hediye ederiz. İnşallah istediğimiz oyunu oynarız. Güzel bir galibiyet hediye ederiz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Gençlerbirliği’nden hakem kararlarına tepki: "Haksızlığa uğradık" Natura Dünyası Gençlerbirliği Başkan Vekili Adnan Duman, Beşiktaş maçının henüz başında verilen kırmızı kartın karşılaşmanın dengesini değiştirdiğini belirterek hakem kararlarına tepki gösterdi. Duman, Türk futbolunda adalet duygusunun korunması gerektiğini vurgulayarak kulübün haklarını daha güçlü şekilde savunacaklarını ifade etti. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Natura Dünyası Gençlerbirliği’nde Başkan Vekili Adnan Duman, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada hakem kararlarına tepki gösterdi. Maçın henüz başında verilen kırmızı kartın karşılaşmanın dengesini değiştirdiğini belirten Duman, geçen hafta rakip takımın haksızlığa uğradığı yönündeki iddialarla oluşturulan atmosferin bu hafta Ankara’da telafi edilmek istendiğini düşündüklerini ifade etti. Duman, zor şartlara rağmen sahada büyük bir mücadele ortaya koyan futbolcuları tebrik ederek, "Oyuncularımız formanın hakkını vermek için son düdüğe kadar mücadele etti. Hepsini yürekten kutluyoruz" dedi. Türk futbolunda adalet duygusunun korunması gerektiğini vurgulayan Duman, hakem kararlarının daha dikkatli ve hassas şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 103 yıllık köklü bir Ankara kulübü olan Gençlerbirliği’nin tartışmalı kararların gölgesinde bırakılmasının kabul edilemez olduğunu dile getiren Duman, "Cumhuriyetle yaşıt bu büyük kulübün emeği sahadaki adil yönetimle korunmalıdır. Türk futbolu adaletle büyür, adaletle güçlenir. Adaletin zedelendiği yerde sporun ruhu da zarar görür" ifadelerini kullandı. Gençlerbirliği’nin her şartta mücadele etmeye devam edeceğini anlatan Duman, kulübün haklarını bundan sonra daha güçlü ve kararlı şekilde savunacaklarını sözlerine ekledi.