YEREL HABERLER - 25 Mart 2014 Salı 16:38

Chp Grup Başkanvekili Muharrem İnce Giresun'da

A
A
A
Chp Grup Başkanvekili Muharrem İnce Giresun'da

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, eski bakan Zafer Çağlayan’ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı dava ve Melih Gökçek’in açıkladığı suikast iddiaları hakkında soruları cevaplayarak, “Biz demirden korksaydık trene binmezdik, davadan korksaydık siyaset yapmazdık" dedi.
İnce, beraberinde CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve partililerle birlikte Gazi Caddesi'nde bir araya gelerek Atatürk Meydanı’na yürüdü.
"Belediye başkanımızın sadece CHP’lilerin değil bütün Giresunlular'ın belediye başkanı olması için var gücü ile çalıştığını biliyoruz" diyen İnce, “Bu seçimden sonra yapılacak bir erken seçimde biz buraya milletvekili olarak değil de bakan olarak da geleceğiz merak etmeyin” şeklinde konuştu.
İnce konuşmasının ardından gazetecilerin eski bakan Zafer Çağlayan’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında açtığı dava ve Melih Gökçek’in açıkladığı suikast iddiaları hakkında soruları cevapladı. İnce, “Biz demirden korksaydık trene binmezdik, davadan korksaydık siyaset yapmazdık. Sayın genel başkanımız zaten yüzlerce davası olan birisi. Davalardan korkacak hali yok” dedi.
Giresun’daki programını bitiren İnce daha sonra karayolu ile Ordu’nun Fatsa ilçesine hareket etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen Teşrif-i Konya etkinlikleri bu yıl da coşkuyla başladı. Yıl dönümünde temsili karşılama töreninde Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı. Nefesleri kesen gösteri uçuşları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Mevlana Meydanı’nda binlerce Konyalının katılımıyla düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Teşrif-i Konya canlandırması yapıldı. Temsili karşılama oyununda Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişleri ve Sultan Alaaddin Keykubat tarafından karşılanışı izleyenlerin beğenisini topladı. Programın sonunda ise Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk tarafından gösteri uçuşu gerçekleştirildi. Meydanda toplanan vatandaşlara unutamayacakları bir gösteri sunan Türk Yıldızları ve Solo Türk, büyük alkış aldı. Etkinlikler 3 gün boyunca devam edecek Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerde, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Urfa İlahileri Konseri ve 5 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte Balkan İlahileri Konseri gerçekleştirilecek. Ayrıca hazırlanan “Teşrif-i Mevlana Hat Sergisi” de etkinlik süresince ziyaret edilebilecek.