SPOR - 14 Temmuz 2023 Cuma 19:52

Transfer yasağı olan Giresunspor, eksiği altyapıdan tamamlayacak

A
A
A
Transfer yasağı olan Giresunspor, eksiği altyapıdan tamamlayacak

Trendyol TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’da Teknik Direktör Mustafa Kaplan, transfer yasağından dolayı altyapı oyuncularını profesyonel yaparak eksikleri tamamlamaya çalışacaklarını söyledi.


Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere, açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kaplan, ilk etap kamp çalışmalarında altyapıdaki oyuncuları incelediklerini söyledi. Altyapıdan öne çıkan oyuncuları profesyonel yapıp oyuncu sayısını doldurmak istediklerini belirten Kaplan, “Ligde bizim gibi zor süreçte olan takımlar çok. Giresunspor olarak bizim birinci hedefimiz; eğer bu sene bu ligde kalırsak bana göre bu büyük başarıdır. Biz altyapı oyuncularımızda gözümüze kestirdiğimiz başarılı oyuncuları profesyonel yaparak eksiklerimizi tamamlamaya çalışarak elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanacağız” dedi.



"Takımın geçen sezondan kalan bir iskeleti var"


Geçen sezondan takımda kalan oyuncularla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kaplan, "Takımda kalan kaleci Onurcan, Erkan, Talha, Kadir, Faruk gibi deneyimli oyuncularımızla beraber, kiralık gelen Erol Can, Furkan, Ertuğrul, Çekdar, Şahin Dik var. Bunlar bizim şu anki iskeletimiz gibi görünüyor. Bunların altındaki alternatif oyuncularımız Fatih ve Anıl var. Dönen oyuncularımız da takımda kalabilseydi önümüzde bir hedef koyabilirdik. Çünkü bu ligde koşarsan, savaşırsan puan ve puanlar alırsın. Para harcamakla da olmuyor, sonuçta çok para harcayıp da Süper Lig’e çıkamayan takımlar var” diye konuştu.



"Dönmesini beklediğimiz oyuncularımız var"


Alper Uludağ’ı arayıp kampa davet ettiğini ifade eden Kaplan, “Faustin Senghor’un gelme durumu var. Görüştüğümüz oyuncular var. Bu oyuncular takıma katılmaları halinde çok büyük artı olacaktır. Giresunspor bu ligde kalmalı, yani bu ligde devam etmeli. Bu zor süreci hep beraber atlatmak lazım. Teknik ekip olarak saha içinde işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum, saha dışında da çalışan başkan ve ekibi var, o nedenle birbirimize destek olmamız lazım” ifadelerini kullandı.



Taraftarımıza çok ihtiyacımız var


Orta saha oyuncusu Erolcan Akdağ ise, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "İnşallah bunun sonucunu ligde hep beraber almaya çalışacağız, beraber olmamız gerekiyor, birlikte savaşmamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz. Bu süreçte taraftarımıza çok ihtiyacımız var, herkes takımımızın durumunu biliyor, biz de bunun farkındayız, onlardan çok büyük destek bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Transfer yasağı olan Giresunspor, eksiği altyapıdan tamamlayacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da bir genç elindeki kolonya şişesiyle dehşet saçtı: "Kendimi ve evi yakacağım" Adana’da bir genç, eline aldığı kolonya şişesiyle "Kendimi ve evi yakacağım" diyerek balkondan bağırınca mahallede panik yaşandı. Polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken genç, yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu ikna edilerek evden çıkartıldı. Olay, merkez Çukurova ilçesi’ne bağlı Huzurevleri Mahallesi 77173 Sokak’taki 15 katlı bir apartmanın 9’uncu katında meydana geldi. İddiaya göre, madde etkisinde olduğu öne sürülen E.A. (25), eline aldığı kolonya şişesiyle kendisini ve evini yakacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri görünce daha da sinirlenen genç, "Polis ve itfaiye gitmezse evi yakarım" diyerek balkondan tehditler savurdu. Polisleri istemediğini söyleyen genç, "Polisler gitsin, polisleri sevmiyorum" diye bağırdı. Olay yerine sevk edilen müzakereci polisler, E.A.‘yı kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye ekipleri de merdivenle daireye girmeye çalışınca daha da sinirlenen E.A. "Polis ve itfaiye gitsin bir şey yapmayacağım. Zorla evime girmeye çalışıyorlar, hakkımda şikayet yok" diyerek bağırıp, tehditler savurdu. E.A., yaklaşık 4 saatin sonunda ikna edildi ve kapıyı açıp aşağı indi. E.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. E.A.’nın daha önceden de evini yakmaya çalıştığı öğrenildi.