YEREL HABERLER - 13 Ekim 2016 Perşembe 14:04

Köse Belediye Meclisinden vefalı kararlar

A
A
A
Köse Belediye Meclisinden vefalı kararlar

Köse Belediyesinin Ekim ayı olağan meclis toplantısı gündeminde 15 Temmuz darbe girişiminde şehitlerin isimlerinin ölümsüzleştirilmesi yönündeki gündem görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.
Konu ile ilgili bilgi veren Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, “Belediye Başkanlığımızca yaptırılan ve saat kulesinin de içerisinde bulunduğu kent meydanına 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Halı saha ve sosyal tesislerimizin yer aldığı alana Şehit Ömer Halisdemir Spor Tesisleri, Fatih Mahallemizde hizmete yeni açılan bir sokağa Şiranlı hemşehrimiz Şehit Selim Cansız Sokak, Fatih Mahallemizdeki bir caddeye Çanakkale körfezindeki bir tatbikatta şehit olan Köse’li Astsubay hemşehrimiz Şehit Süleyman Özcan Caddesi ismi verilmiş olup, siparişi verilen tabelalar önümüzdeki günlerde yerlerine asılacaktır” dedi.
Bu hain kalkışmaya yürekleri ile cevap vererek hainlere fırsat vermemek için canlarını ortaya koyan şehitleri şükran ve minnetle andıklarını kaydeden Aygün, “Bu hain kalkışmanın püskürtülmesindeki liderlik vasfı ile dünyaya örnek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Meclisi terk etmeyen değerli Milletvekillerimize ve yüce Türk Milletine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Biber yüklü kamyoneti çaldılar, biberleri satıp parasını harcayamadan yakalandılar Antalya’nın Serik ilçesinde 23 Nisan gecesi çalınan ve içinde yaklaşık 25 bin liralık ürün bulunan kamyonetin bulunmasının ardından firari olan şüpheliler de yakalandı. Kamyonetteki biberleri sattıkları öğrenilen şüphelilerin parasını ise harcayamadan yakalandıkları belirtildi. Serik Toptancı Hali’nde 23 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, anahtarı üzerinde bırakılan ve kapya biber yüklü olduğu öğrenilen kamyonet, yüzü maskeli bir şahıs tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık olayının ardından polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Önce kamyonet bulundu Hırsızlık haberinin yayılması üzerine bölge halkı ve hal esnafı adeta seferber oldu. Çalınan kamyonet, bir vatandaşın dikkati sayesinde Çakallık Kavşağı yakınlarında terk edilmiş bir ardiyenin önünde tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen emniyet güçleri, şüphelilerin izini sürerek operasyonun düğmesine bastı. Aksu ilçesinde yakalandılar Emniyet birimlerinin koordineli çalışmasıyla hırsızlık zanlıları Aksu ilçesinde kıskıvrak yakalandı. Yapılan incelemelerde, hırsızların araçtaki parayı harcamaya fırsat bulamadıkları belirlenirken şüpheli polis merkezine götürüldü. Zararın karşılanması üzerine araç sahibi şikayetinden vazgeçince, şahıslar serbest bırakıldı. "Parayı harcayamadılar" Aracını teslim alan komisyoncu Ramazan Gök, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "23 Nisan’da çalınan aracımızı Çakallık Kavşağı’nda bulduk. Emniyet güçlerinden Allah razı olsun, onlar da Aksu ilçesinde yakaladılar. Zararımızı karşıladık, parayı harcayamadılar, herhangi bir şey yapamadılar. Polisten, emniyet güçlerimizden ve basından Allah binlerce razı olsun. Evet, vatandaşlar da çok duyarlı bu konuda. Herkes merak edip sordu, herkes arayıp sordu. Herkesten Allah razı olsun, herkes yardım etmek istedi."