SPOR - 16 Ocak 2017 Pazartesi 17:03

Trabzonspor maçının biletleri yarın satışa sunuluyor

A
A
A
Trabzonspor maçının biletleri yarın satışa sunuluyor

Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da iddiasını sürdüren Gümüşhanespor’un Trabzonspor’la oynayacağı kupa maçının biletleri yarın satışa sunuluyor.
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda 5. maçını oynayacak olan Gümüşhanespor, Yeni Şehir Stadyumu’nda 18 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’da Trabzonspor’u konuk edecek. Kupa maçlarında oynadığı 4 maçta aldığı 7 puanla grubunda ikinci sırada bulunan Gümüşhanespor, Trabzonspor maçından alacağı puan yada puanlarla gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Trabzonspor’a 450 bilet ayrıldı
Kulüp yönetimi toplam 4 bin seyirci kapasiteli Yeni Şehir Stadyumunda Trabzonspor seyircilerine 450 kişilik yer ayırırken, müsabakanın biletleri de yarın satışa çıkacak. Protokol tribünü için 50, diğer tüm tribünler için bilet fiyatları 20 TL olarak belirlendi. Müsabaka A2 televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.
H Grubu’ndaki ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşan Gümüşhanespor, Avni Aker Stadyumu’nda 1 Aralık tarihinde oynanan müsabakadan 2-1 galip ayrılmıştı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Stanimir Stoilov: "Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmeliyiz" Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor maçının ardından, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ve takımın duygusal olarak yeniden toparlandığını vurgulayan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Hızlı bir şekilde ilk golün ardından ikinci golü bulduk. Sonrasında yakaladığımız başka gol pozisyonları da oldu. Maçın ikinci yarısına aynı tempoyla başladık ve pozisyonlar bulmaya devam ettik. Oyunun bu bölümünde üçüncü golü de bulmamız gerekiyordu ancak çok fazla fırsat kaçırdık. Son on dakikada rakibimizin yakaladığı pozisyonlar da var. Bizim adımıza iyi bir maç olduğunu düşünüyorum; çünkü son maçlarda oyuncularım duygusal anlamda eksik kalmışlardı. Bugün ise bu duygularımız geri geldi. Her zaman bu duygularla ve hırsla oynamamız gerekiyor. Bu yüzden, maçın geneline baktığımızda kazanmayı kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. "Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum" Takım içindeki birlikteliğin ve sahaya yansıtılan mücadelenin önemine dikkat çeken Stoilov, "En önemlisi tüm Göztepe ailesi olarak hep beraber olmamız ve son maçımıza kadar bu birlikteliğimizle hayalimizin, Avrupa hedefimizin peşinden koşmaya devam etmemizdir. Beraber olursak bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum. Maçtan önce bazı sıkıntılarımız vardı ama forma giyen oyuncular bu sıkıntıları sahada çözdüler. Oyuna sonradan girip katkı sağlamak zordur ama bugün oynayan herkes her şeyini verdi. Göztepe’nin kazanması için bütün oyuncular önemli bir mücadele sergiledi ve bu durumdan oldukça tatmin oldum. Bence en önemli şey, bugünkü yüksek enerjimizi ve hırsımızı ligin sonuna kadar diğer maçlara da yansıtabilmemizdir. Son maçlarda uzatmalarda yediğimiz goller nedeniyle çok fazla puan ve zaman kaybettik; bu bizim adımıza çok üzücüydü ancak burada kaybettiklerimizin telafi edileceğini düşünüyorum. Bizim için en mühimi, sonuna kadar hep beraber mücadelemizi sürdürmemiz ve hayalimizin peşinden koşmamızdır. Ayrıca Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın ya da Trabzonspor’un kazanmasını umuyorum. Zaten onlar ligde de ön sıralarda bulunan takımlar, o yüzden bu durum açıkçası sürpriz değil" şeklinde konuştu.