EKONOMİ - 15 Temmuz 2018 Pazar 17:23

15 Temmuz İnternet hediyesi neler var? 15 Temmuz hediyesi gelmedi neden?

A
A
A
15 Temmuz İnternet hediyesi neler var? 15 Temmuz hediyesi gelmedi neden?

15 Temmuz hangi operatör ne hediye ediyor? 15 temmuz bedava internet var mı? Telefon operatörleri yayımladıkları ilan, reklamlarla ve SMS'lerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kullanıcılarına -bugüne özel olmak koşuluyla- bedava internet, dakika ve SMS hakkı vereceklerini açıklamışlardı. İşte bedava internet detayları...

15 Temmuz'da internet bedava mı olacak? sorusu bugün vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün ikinci yıl dönümünde operatörler kullanıcılarını unutmadı. 15 Temmuz İnternet hediyesi neler var?

15 TEMMUZ İNTERNET BEDAVA

15 Temmuz günü Türk Telekom'dan internet paketi, evde ve cepte internet kullanan müşterileri için ücretsiz olacak.

Türk Telekom'un kampanyasının ayrıntıları ise:

Tüm mobil abonelere her yöne 1000 dakika şebeke içi sınırsız konuşma

1 GB bedava internet

5000 SMS

Ev ve iş telefonlarında gün boyunca şehir içi şehirler arası dakika sınırı olmadan arayabiliyor,

Ayrıca wifi noktalarında internet iki gün ücretsiz

Turkcell 15 TEMMUZ HEDİYESİ

Geçen yıl tüm gün boyunca Wi-Fi noktalarını ücretsiz hale getiren Turkcell'in bu yıl da benzer bir kampanya yapması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizi de güncelleyeceğiz.

VODAFONE 15 TEMMUZ HEDİYESİ VAR MI?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Bakan Özhaseki depremzede Özgür ailesine misafir oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu. Anne Fatma Sema Özgür, TOKİ tarafından yapılan yeni evlerini çok beğendiklerini dile getirerek Bakan Özhaseki’ye, “Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Sayenizde çok iyiyiz. İşleriniz rast gelsin” diyerek teşekkür etti. Bakan Mehmet Özhaseki, Malatya temasları sırasında, Yeşilyurt İlçesi’nde bulunan 39 yıllık binadaki evlerinde depreme yakalanan Anne Fatma Sema Özgür ve oğlu Mehmet Bozkurt Özgür’ü, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İkizce’de yapılan yeni yuvalarında ziyaret etti. Depremin üzerinden geçen bir yıl içerisinde yeni yuvalarına kavuşan Fatma Sema Özgür, Bakan Mehmet Özhaseki’yi yeni yuvalarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Aile ile birlikte çay içip sohbet eden Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını da iletti. Bakan Mehmet Özhaseki, "Size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Eviniz çok güzel olmuş. Güle güle ağız tadıyla oturun" dedi. "Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun" Anne Fatma Sema Özgür, TOKİ tarafından yapılan yeni evlerini çok beğendiklerini dile getirerek, “Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Sayenizde çok iyiyiz. Canla başla çalışıyorlar. İşleriniz rast gelsin” diyerek teşekkür etti. Bakan Özhaseki çocuklarla da sohbet etti Bakan Mehmet Özhaseki, ziyarette Mehmet Bozkurt Özgür’ün iki çocuğundan üniversite sınavına hazırlanan Beren ve 8’inci sınıf öğrencisi Osman Efe ile de sohbet etti. Bakan Özhaseki, Osman Efe’den, “Tablete takılıp, dersleri aksatmak yok” diyerek söz aldı. Bakan Mehmet Özhaseki, hemşirelik bölümünü okumak istediğini söyleyen Beren’e ise, “Çok çalışmalısın. Hiçbir başarı tesadüfen gelmez. İnşallah istediğin bölümü tutturursun” diye konuştu.