EĞİTİM - 28 Şubat 2015 Cumartesi 13:57

2014’ün ‘En’leri ödüllendirildi

A
A
A
2014’ün ‘En’leri ödüllendirildi

İstanbul Arel Üniversitesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Medya ve Sanat Ödülleri töreni sinema, televizyon, müzik, basın ve iş dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

İstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Kulübü Öğrencileri tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Medya ve Sanat Ödülleri’ töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. Medya ve Sanat dünyasından birçok ünlü simayı bir araya getiren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Törenin açılış konuşmasını Medya ve İletişim Kulübü başkanı Mert Demir gerçekleştirdi. Mert Demir gece için hazırlanan videoyu konuklarla paylaştı.

Tören öncesi geceye dair duygularını dile getiren İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Gözükara, “Medya ve Sanat Ödülleri töreni öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bir etkinlik. Dolayısıyla öğrencilerimizi bir arada buluşturmak hem güzellik hem de yakınlık oluşturuyor. İstanbul Arel Üniversitesi olarak gerek maddi gerekse manevi öğrencinin istediği her şeye cevap vermeye çalışıyoruz. Üniversitemizin 15 Binden fazla öğrencisinin 7 bin 500’ü burslu okuyor. Vakıf Üniversiteleri içersinde yüzde 50 burslu okuyan öğrenci bizde. Çocukların eğitimi benim için çok önemli. Öğrencilerimiz bu gece de ödül alacak isimleri kendileri belirledi. Her şey bizim öğrencilerimiz ve öğrenci konseyimiz tarafından hazırlandı. Onların talebini biz de yerine getiriyoruz” dedi.

Öğrencilerin ödül alacak isimleri özgür bir ortamda belirlediklerini ifade eden İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çivi, “Öğrencilerimizin özgür bir ortamda kendi tercihlerini ortaya koymaları çok önemli. Zaten biz öğrencilerimizi rahat, özgüvenli, kendisini ifade edebilen ülke problemleri ile ilgilenen ülkenin geleceğine kendisini hazırlayan bireyler olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi için bizler bütün olanakları seferber ediyoruz. Onlar da kendi hür iradeleriyle Medya ve İletişim Kulübü’nün de düzenlemesiyle bu etkinliği hazırladılar ve ödül alacak kişileri belirlediler” diye konuştu.

“40 ANAOKULU SÖZÜ VERDİK”

‘Çocuklar Gülsün Diye’ adlı sosyal sorumluluk projesi ile ‘En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülüne layık görülen Sanatçı Gülben Ergen, “25 yıllık meslek hayatımda hiçbir ödül ve başarı beni bu sosyal sorumluluk projesinin mutlu ettiği kadar mutlu etmedi. Çünkü yaşamda elle tutulup gözle görülmeyen değerler var. O değerler ‘Çocuklar Gülsün Diye’ derneğinde fazlaca var. Hiç tanımadığız çocuklara ve köylere ulaşıyorsunuz. Onlara okul öncesi eğitimin farkındalığı için çalışıyorsunuz. 25 tane anaokulu açtık ve geçen hafta da 40 okul sözü verdik. Bu hedeflerle yola devam ediyoruz. İmece usulü küçük bağışlarla oluşan bizim anaokullarımız bunlar” ifadelerini kullandı.

“ALDIĞIM EN ÖNEMLİ ÖDÜLLER ÜNİVERSİTE GENÇLERİNDEN OLDU”

En Beğenilen Gündüz Kuşağı Programı ödülünü alan Melek Baykal, “Hayatım boyunca aldığım en önemli ödüller üniversite gençlerinden aldığım ödüller olmuştur. Gençler sizler bizim umudumuzsunuz. Bizim geleceğimizsiniz. Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyetimizin bekçileri sizlersiniz ve bu ödülü sizlerden aldığım için büyük onur ve guru yaşıyorum” dedi.

İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri tarafından gecede ödül alan isimler ise şu şekilde:
Yaşam Boyu Onur Ödülü: Tarık Akan
Yaşam Boyu Onur Ödüllü:Müjde Ar
1. Yılın En Başarılı İş Kadını: Güler Sabancı
2. Yılın En Başarılı İş Adamı: Ali Koç
3. En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi: Çocuklar Gülsün Diye / Gülben Ergen
4. En Beğenilen Reklam Filmi: THY / Hayal Edince
5. En Beğendiğiniz Sektör Dergisi: Marketing Türkiye
6. En Beğenilen magazin Aktüel Dergisi: Elle
7. En Beğenilen Bilim Teknoloji Dergisi: National Geographic Türkiye
8. Yılının Kadın Kategorisinde En İyi Çıkış Yapan Şarkısı: Ece Seçkin / Hoşuna Mı Gidiyor
9. Yılının Erkek Kategorisinde En İyi Çıkış Yapan Şarkısı: Oğuzhan Koç / Ben Hala Rüyada
10. En Beğenilen Müzik Grubu: Model
11. En Beğenilen Düet Şarkı: Gülşen - Murat Boz / İltimas
12. En Beğenilen Karikatürist: Erdil Yaşaroğlu
13. En Beğenilen Sosyal Medya Fenomeni: Pucca
14. En Beğenilen Mizah Dergisi: Penguen
15. En Beğenilen haber Portalı: Hurriyet.com.tr
16. En Beğenilen spor Portalı: Ntvspor.net
17. En Beğenilen Talk Show Programı: 3 adam
18. En Beğenilen Eğlence Programı: Arkadaşım Hoşgeldin - Tolga Çevik
19. En Beğenilen Kültür-Sanat Programı: Afiş
20. En Beğenilen Spor Programı: Maraton - Şansal Büyüka
21. En Beğenilen Tartışma Programı: Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge
22. En Beğenilen Magazin Programı: Magazin D
23. En Beğenilen Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir
24. En Beğenilen Gündüz Kuşağı Programı: Melek
25. En Beğenilen Sinema Filmi: Düğün Dernek
26. En Beğenilen Sinema Filmi Kadın Oyuncu: Farah Zeynep Abdullah
27. En Beğenilen Sinema Filmi Erkek Oyuncusu: Ahmet Kural
28. En Beğenilen Tv dizisi: MedCezir
29. En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu: Serenay Sarıkaya
30. En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu: Çağatay Ulusoy
31. En Beğenilen Film Eleştirmeni: Ömür Gedik
32. En Beğenilen Magazin Köşe Yazarı: Oben Budak
33. En Beğenilen gazete: Hürriyet
34. En Beğenilen Gazete Eki: Kelebek
35. En Beğenilen Spor Gazetesi: Fotomaç
36. En Beğenilen Politika Köşe Yazarı: Can Dündar
37. En Beğenilen Ekonomi Yazarı: Ali Tezel
38. En Beğenilen Kültür - Sanat Köşe Yazarı: Doğan Hızlan
39. En Beğenilen Aktüel Köşe Yazarı: Ayşe Arman
40. En Beğenilen Spor Köşe Yazarı: Mehmet Demirkol
41. En Beğenilen Müzik Tv Kanalı: Number One Tv
42. En Beğenilen Televizyon Kanalı: star-tv/ " target="_blank" class="tag">Star TV
43. En Beğenilen Ana Haber Bülteni: Star Ana Haber
44. En Beğenilen Haber Programı: Cüneyt Özdemir İle 5N1K
45. En Beğenilen Haber Spikeri: Nazlı Çelik - Star Tv
46. En Beğenilen Sabah Haber Programı: İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat
47. En Beğenilen Radyo İstasyonu: Power Türk
48. En Beğenilen Radyo Programı: Gazoz Ağacı - Cem Arslan".
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Bakan Özhaseki depremzede Özgür ailesine misafir oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu. Anne Fatma Sema Özgür, TOKİ tarafından yapılan yeni evlerini çok beğendiklerini dile getirerek Bakan Özhaseki’ye, “Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Sayenizde çok iyiyiz. İşleriniz rast gelsin” diyerek teşekkür etti. Bakan Mehmet Özhaseki, Malatya temasları sırasında, Yeşilyurt İlçesi’nde bulunan 39 yıllık binadaki evlerinde depreme yakalanan Anne Fatma Sema Özgür ve oğlu Mehmet Bozkurt Özgür’ü, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İkizce’de yapılan yeni yuvalarında ziyaret etti. Depremin üzerinden geçen bir yıl içerisinde yeni yuvalarına kavuşan Fatma Sema Özgür, Bakan Mehmet Özhaseki’yi yeni yuvalarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Aile ile birlikte çay içip sohbet eden Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını da iletti. Bakan Mehmet Özhaseki, "Size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Eviniz çok güzel olmuş. Güle güle ağız tadıyla oturun" dedi. "Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun" Anne Fatma Sema Özgür, TOKİ tarafından yapılan yeni evlerini çok beğendiklerini dile getirerek, “Allah sizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Sayenizde çok iyiyiz. Canla başla çalışıyorlar. İşleriniz rast gelsin” diyerek teşekkür etti. Bakan Özhaseki çocuklarla da sohbet etti Bakan Mehmet Özhaseki, ziyarette Mehmet Bozkurt Özgür’ün iki çocuğundan üniversite sınavına hazırlanan Beren ve 8’inci sınıf öğrencisi Osman Efe ile de sohbet etti. Bakan Özhaseki, Osman Efe’den, “Tablete takılıp, dersleri aksatmak yok” diyerek söz aldı. Bakan Mehmet Özhaseki, hemşirelik bölümünü okumak istediğini söyleyen Beren’e ise, “Çok çalışmalısın. Hiçbir başarı tesadüfen gelmez. İnşallah istediğin bölümü tutturursun” diye konuştu.