GÜNDEM - 14 Mayıs 2018 Pazartesi 11:33

350 gram Ramazan pidesi 1,5 TL’den satılacak

A
A
A
350 gram Ramazan pidesi 1,5 TL’den satılacak

Geleneksel Ramazan pidesini 1,5 TL’ye satacaklarını açıklayan CarrefourSA Merter Mağaza Müdürü Şirin Çolakoğlu, “CarrefourSA olarak Ramazan pidesini müşterilerimize karşı en uzuca satma politikamız var. Ürünlerimizi aracı olmadan, kendi hammaddemizi kullanarak üretiyoruz” dedi.

Ramazan ayına sayılı günler kala pide satış fiyatını açıklayan CarrefourSA, müşterilerinin talepleri doğrultusunda pide satış fiyatını 1,5 TL olarak belirlediklerini duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CarrefourSA Merter Mağaza Müdürü Şirin Çolakoğlu, şu ifadelerde bulundu:
 

“ Zeytinli, sütlü, kepekli, yumurtalı ve geleneksel olmak üzere beş çeşit Ramazan pidemiz var. Geleneksel Ramazan pidesini bu yıl 1,5 TL’ye satıyoruz. Fiyat politikamızı müşterilerimizin talepleri doğrultusunda belirledik. En büyük avantajımız ürünlerimizin kendi üretimimiz olmasıdır. Ramazan boyunca saatler diliminde sıcak satışlar yaparak müşterilerimize ürünlerimizi sunacağız. Hatırlatmak amacıyla pide satışlarımızı başlattık. Müşterilerimiz 350 gram olan pidemizin fiyatını güncel olarak 1,5 TL’den görebiliyor. Pide satışında belirlediğimiz fiyat şuan piyasaya göre çok uygun. Bununla birlikte yavaş yavaş talepler artmaya başladı. Ramazan boyunca talepler daha da artacaktır. Dolayısıyla Ramazan boyunca 2 bin, 2500 adet pide satmayı öngörüyoruz. Ramazan boyunca yaptığımız sıcak satış ile de birlikte müşterilerimiz tarafından olumlu tepkiler alıyoruz. Sıcak satışla fırınımızda kuyruk oluşuyor.”

Ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kala Ramazan kolilerini de satışa sunduklarını ifade eden Çolakoğlu, “Klasik, süper, mega, lüks Ramazan adı altında dört çeşit Ramazan kolisi satıyoruz. Klasik koli giriş fiyatımız 29,9 TL’den, lüks kolimiz de 99,9 TL’den müşterilerimize sunmaya başladık. Bu kolileri daha çok hayırseverler ihtiyaç sahipleri için, şirketler ise çalışanları için satın alıyor. Müşterilerimiz tarafından bireysel olarak da alınıyor. Çünkü kolilerdeki ürünlerin reyonda raf fiyatına oranla yüzde 50’e varan bir avantajı mevcuttur. Bireyselin dışında firmalar ve hayırseverler 50 koli üzerinde sipariş verdiklerinde iskonto ve ücretsiz adrese teslim yapıyoruz. Klasik Ramazan ve lüks Ramazan kolisi geçen seneki fiyatlarıyla satışa sunuldu” şeklinde konuştu.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da kedi ve köpek katliamı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 köpek ve 2 kedi zehirlendi. Hayvanlardan 3’ü yapılan müdahale ile kurtulurken, 4’ü telef oldu. Yalıçiftlik Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan zehir, mahalleye bir ay önce taşınan Gizem Sümer’in köpeğinin zehirlenmesine neden oldu. Köpeğini ölü bulan Sümer, evinin çevresinde ölü halde başka bir köpek ile bir kedi de buldu. Bölgede yapılan aramada Sümer’in komşunun 3 köpeği de zehirlenmiş halde bulundu. 3 köpek ise, sahiplerinin erken fark etmesiyle müdahale edilerek kurtarıldı. Aynı bölgede inşaat işçileri tarafından da bir kedinin zehirlenmesi sonucu telef olduğu belirlendi. 6 aylık Yoda isimli köpeği telef olan Gizem Sümer, "Ben Yalıçiftlik’e yeni taşındım. Bir ay oldu. Dün maalesef köpeğimi ölü buldum, zehirlenmiş. Dün akşam da bir tane ölü kedi buldum. Bu sabah evimin bahçesinin yukarısında bir ölü köpek daha buldum. Bir komşumun 3 tane köpeğini zehirlemişler. Onlar fark edip zeytinyağı içirmişler. Kusunca iyileşmişler, bir tanesi pek iyi değilmiş. Onlara köylülerden birisi köpeklerini öldüreceğini söylemiş fakat kim yaptı, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Kameralara bakacağım ama ben başka hayvanların da başka bu şekilde ölmesini istemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Bodrum Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nden gelip ölü köpekleri aldılar" diyerek hayvanların zehirlenmesine tepki gösterdi.