SPOR - 27 Nisan 2015 Pazartesi 16:58

401 liraya maç bileti

A
A
A
401 liraya maç bileti

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, Osmanlıspor ile oynayacakları maçta misafir tribün bilet fiyatlarını 401 TL olarak belirledi.

 

Kırmızı-beyazlı ekip, PTT 1. Lig'in 30. haftasında 30 Nisan Perşembe günü sahasında Ankara ekibi Osmanlıspor'u ağırlayacak. İsim değişikliğine gitmeden önce adı Ankaraspor olan Osmanlıspor, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig play-off rövanş maçında Samsunspor ile oynadıkları karşılaşma öncesi 980 kişilik misafir tribününün bilet fiyatlarını 400 TL olarak belirlemişti.
Ligde 47 puanla 5. sırada yer alan Samsun ekibi, eski adıyla Ankaraspor olan Osmanlıspor'a geçtiğimiz sezon uyguladığı bilet fiyatına benzer bir uygulama yaptı. Kırmızı-beyazlı kulüp, resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, 30. hafta mücadelesinde oynanacak Osmanlıspor karşılaşması öncesi misafir tribün bilet fiyatlarını 401 TL olarak açıkladı.

YÖNETİMİMİZİN ALDIĞI İDARİ BİR KARAR"

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Perşembe günü kendi evinde karşılaşacakları Osmanlıspor maçının bilet fiyatlarını rakip takımın taraftarı için 401 TL yaptıklarını söyledi.

Samsunspor takımının son durumu hakkında bilgi veren Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Artık son 5 haftaya girdik. Son 5 maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Hafta sonu oynadığımız Manisaspor maçını biraz zorlansak da kazanmasını bildik. Önümüzde yine Perşembe akşamı oynayacağımız Osmanlıspor maçı var. Hepsi birbirinden zorlu maçlar ama son 5 maçımızı da kazanıp, hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

CAS KARARINI 15-20 MAYIS ARASINDA VERECEK

Samsunspor’un 3 puan silinmesiyle ilgili CAS’tan 15-20 Mayıs arasında bir karar beklediklerini ifade eden Zeren, “Hiç kimsenin inanmadığı, güvenmediği bir kararı başkanımızın ısrarı ile bu konu CAS mahkemesine kadar taşındı. Orada Samsunspor, Başkanımız Erkut Tutu ve Başkan Yardımcımız Rüştü Araboğlu, tarafından son derece iyi bir şekilde elimizdeki dokümanlar ortaya kondu ve savunma oldu. 15-20 Mayıs arasında bir karar bekliyoruz. Samsunspor Kulübü bu anlamda yapılabilecek her şeyi yapmıştır. Olumlu ya da olumsuz şuan için bir şey söyleyemiyoruz ama içimiz rahat. Karar 15-20 Mayıs arasında tarafımıza iletilecektir” diye konuştu.

OSMANLISPOR TARAFTARI BİLET FİYATLARI 401 TL

Bilet fiyatları hakkında konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Osmanlıspor maçında kale arkası tribünü bizim seyircimize 310 TL. Misafir seyirciye de yüzde 10 arttırma hakkımız var. Bunun da geldiği rakam 401 TL. Bu fiyat sadece Osmanlıspor seyircisi için değil, bizim seyircimiz için de kale arkaları yüksek bir rakam oldu. Bu yönetimimizin aldığı idari bir karardır. Bizim seyircimize 310 TL, katılırlarsa Osmanlıspor seyircisine de 401 TL olarak bilet fiyatları belirlenmiştir. Bunun altında herhangi bir neden yoktur” şeklinde konuştu.

Geçen sezon Play-Off’larda karşılaştığı isim değişikliğine gitmeden önceki adı Ankaraspor olan Osmanlıspor’un, Samsunspor taraftarına bilet fiyatlarını 400 TL yapmıştı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.