ASAYİŞ - 21 Kasım 2018 Çarşamba 12:48

53 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu

A
A
A
53 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu

Kastamonu’da ikamet eden 53 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bağlı Yenice köyünde yalnız yaşayan 53 yaşındaki Mehmet Kurt’u bir süre göremeyen yakınları, durumu köye muhtarına bildirildi. Muhtarın jandarma ekiplerine haber vermesiyle birlikte Mehmet Kurt’un evine girildi. Jandarma ekipleri, Mehmet Kurt’un evin içerisinde cansız bedeniyle karşılaştı.
Cumhuriyet Savcısının ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Mehmet Kurt’un cenazesi, Cide Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Kurt’un cenazesi, kesim ölün sebebinin bilinebilmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Mehmet Kurt’un cenazesi, buradan alınarak Cide’nin Yenice Köyüne getirildi. Öğle namazına müteakip Yenice Köyü Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Kurt’un cenazesi, aile kabristanlığına defnedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Mehmet Salman
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.