MAGAZİN - 30 Nisan 2018 Pazartesi 09:49

Acun Ilıcalı'dan Ünlüler takımına çok sert çıktı! 'Tek söz söylemediniz, adil olmadınız'

A
A
A
Acun Ilıcalı'dan Ünlüler takımına çok sert çıktı! 'Tek söz söylemediniz, adil olmadınız'

Survivor 2018'in yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık oyunu sırasında Elif ve Nagihan arasında ipler iyice gerilmişti.

Dokunulmazlık oyunu sonrası yaşanan gerginliğin yankıları konseyde de devam etti. Acun Ilıcalı, durumla ilgili tepkisini gösterirken Turabi üzerinden örnek verdi. Survivor'daki konseyde Acun Ilıcalı, 5 oyun ceza verdiği Turabi üzerinden Ünlüler takımını sert şekilde eleştirdi.

Turabi'nin oyunda yaptığı hareketlerine hiç bir söz söylemeyen takım arkadaşlarına yönelik çıkış yapan Acun Ilıcalı, 'Adil olmadınız, tek söz söylemediniz. Turabi'ye karşı çıksaydınız belki bunlar olmazdı' dedi. 

İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları:

'Nagihan'ın davranışlarından takım olarak rahatsız olduğunuzu söylediniz. Ama keşke Turabi'nin bu tip davranışlarına karşı da tepki koysanız. Bu konuda adil olsaydınız. Turabi de karşı takıma bunun çok daha ağırını yapıyorken, takım olarak sizden bir cümle duysak. En azından Turabi'yi uyarsaydınız. Belki siz uyarsaydınız Turabi onları yapmayacaktı. En kritik oyunlarda Turabi yok oyunda, belki bugün olsa bir sayı alacak ve takım kazanacaktı. Davranışlarından dolayı 5 oyunluk ceza aldığı için belki bugün bu oyunu kaybetti. Karşı takıma Nagihan üzerinden eleştiri yaparken, kendi takımınıza bakın. Nagihan, Turabi'nin yaptığının onda birini yapmadı. Nagihan'ın hareket yapmasına aşırı derecede bozuluyorsunuz, ama sizin kibar bir dille sahtekar demeniz üzerine Nagihan bu tepkiyi verdi. Siz de hatalısınız, Nagihan da hatalı'

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Mayıs ayında yağan dolu üreticiyi vurdu Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm ve zeytin başta olmak üzere ekili arazilere zarar verdi. Yaklaşık 5 santimetre biriken dolu, şehir stadını ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Son yılların en kurak kış mevsimi geçiren Denizli’de bugün aniden bastıran şiddetli dolu yağışı Bulda ilçesindeki tarım arazilerinde büyük zarar yol açtı. Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı dolu yağışı, öğleden sonra etkili olmaya başladı. Buldan ilçesi ve çevresinde yaklaşık yarım saat devam eden dolu yağışı nedeniyle cadde, sokak ve arazilerde 5 santimetreyi bulan dolu birikintileri oluştu. Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen şiddetli dolu yağışı, Buldan Şehir Stadını da bembeyaz bir örgütle kapladı. Buldan şehir merkezinin yanı sıra Doğanköy, Oğuz, Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerinde daha fazla etkili olan dolu yağışı, başta meşhur Sultani üzüm bağları ve zeytinlikler olmak üzere meyve bahçeleri ve daha kısa bir süre önce dikilmiş olan sebze fidanlarına zarar verdi. Yeni oluşmaya başlayan meyveleri ve yaprakları döken dolu, sebze fidelerini de kırdı. Buldan Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, yaptığı açıklamada öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu yağışının başta zeytin olmak üzere kayısı, erik, badem, kiraz, vişne ağaçlarında, üzüm bağlarında ve sebze ekili arazilerde büyük zarara yol açtığını belirtti.