SPOR - 02 Mart 2021 Salı 23:06

Adil Gevrek: 'İyi oynadığımız bir maçta mağlup olduk'

A
A
A
Adil Gevrek: 'İyi oynadığımız bir maçta mağlup olduk'

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iyi mücadele ettikleri bir mücadeleden mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Gevrek, maçın hakemine de tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini ifade ederek, “Sahamızda kazanmak istiyorduk, maçın geneline baktığımızda çok pozisyon var ama golle sonuçlandıramadık. Takımımız çok iyi oynaması bizi mutlu etti, gönül isterdi ki 3 puan alalım, en kötüsü 1 puan ile ayrılalım ama olmadı” dedi.

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya’yı da sert bir dille eleştiren Başkan Gevrek, “Bugün sahada hakem yoktu. Hakem sahada ama aklı neredeydi bilmiyorum. Beşiktaş cephesi de aynı şeyi söyleyecektir. Ne düdük çaldığını kendisi de farkında değildi. Gözünün önünde olmayan korner, olmayan fauller, bir iki tane gözünden kaçar da bu kadar bariz hatalar olmaz. Hakemin aklı burada değildi bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bağıran çağıran faulü alıyordu. Bu kadar kötü maç yönetilmez. Biz burada bütün takımlar için adalet istiyoruz. Önümüzdeki Denizlispor maçına bakacağız artım oradan 3 puan alarak araya girmek istiyoruz” diye konuştu.

Teknik Direktör arayışı konusunda da konuşan Gevrek, Denizlispor maçına da sportif direktör Ali Ravcı ile çıkacaklarını belirterek sonrasına bakacaklarını ifade etti.

Erdal Akbuğa - Numan Güder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de ’Kardeşler Çetesi’ne operasyon: 13 gözaltı İzmir’in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve ’Kardeşler Çetesi’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu madde ve senet ele geçirildi. İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve ’Kardeşler Çetesi’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik çalışma gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti, suça azmettirme, hırsızlık, 6136 SKM, yağma, mala zarar verme, fuhuşa yer temin etme, suç dellilerini yok etme, gizleme veya değiştirme, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarını örgütlü olarak işledikleri belirlenen 14 şüpheli tespit edilirken, adreslere yönelik yapılan baskınlarda 13 şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucu, tüfek ve senetler ele geçirildi Jandarma ekipleri tarafından adreslerde yapılan aramalarda ise, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra 2 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, silahlara ait fişekler ile senet ve alacak defterleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere jandarmaya götürülürken firari olan 1 kişiyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.