MAGAZİN - 16 Mart 2018 Cuma 15:25

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

A
A
A
Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

Tiyatrocu Ahmet Çevik ameliyat geçirdi. Peki Ahmet Çevik kimdir, kaç yaşında, neden ameliyat oldu? İşte Ahmet Çevik hakkında merak ettikleriniz haberimizde...

Ahmet Çevik ameliyat oldu. Ses sanatçısı Onur Akay, ameliyat olan tiyatrocu Ahmet Çevik'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Peki Ahmet Çevik kimdir, neden ameliyat oldu, son durumu ne? İşte Ahmet Çevik hakkında merak ettikleriniz...

AHMET ÇEVİK AMELİYAT OLDU

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, yakın arkadaşı Ahmet Çevik'in düşerek şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybettiğini ve ameliyat olduğunu duyurdu.

Ameliyat sonrası Çevik'i hastanede ziyaret eden Akay, ünlü oyuncunun fotoğraflarını twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

45 yaşındaki tiyatrocunun sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı, "Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu. Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar" açıklamasında bulundu.

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

AHMET ÇEVİK KİMDİR?

Ekran severler tarafından Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.

Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsakta Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! gibi bir çok projede rol almıştır.

1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumludur.

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.