POLİTİKA - 21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:47

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’tan üye seferberliği

A
A
A
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’tan üye seferberliği

Hafta sonunu ilçe ziyaretleriyle geçiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak, ev ev dolaşarak teşkilat mensuplarıyla buluştu, yeni üye kayıtları yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ziyaret ettiği ilçelerde teşkilat mensuplarıyla buluştu ve ev ev dolaşarak üye kayıtları gerçekleştirdi.Yeni sistemin ilk seçimi olan 24 Haziran öncesinde her gönüle dokunmayı ilke edinen Başkan Şenocak, ilçeleri ziyaret ederek, İstanbul Teşkilatları ile bir araya geldi. İl Başkanı Şenocak’ın bizzat üye kayıtları yaptığı ziyaretlere İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belediye Başkanları, İlçe teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul’un her iki yakasında da İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek mahalle teşkilatlarıyla birlikte çalışmalara katıldı. Şenocak, ziyaret ettiği mahallelerde çok sayıda ev ziyareti yaparak, yeni üye kayıtları gerçekleştirdi.

AK Parti 24 Haziran'a hazır 

Ziyaretlerinde özellikle çocuklarla ilgilenen ve hediye veren İl Başkanı Şenocak, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, 24 Haziran seçimlerinde ilçe ve mahalle teşkilatlarının önemine değinerek; “Bir yandan değerli üyelerimizi ziyaret edip, bir yandan da yeni üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik. Davamız ve ideallerimiz uğruna coşku ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. 24 Haziranın Türkiye için bir dönüm noktası olacağının bilinciyle el ele, gönül gönüle bir yürek seferberliği halindeyiz. Her gün bir öncekinden daha çok gönle ulaşıp her gün bir öncekinden daha çok insanımızla buluşmak biricik gayemiz. Milletimiz bize ve anlattıklarımıza büyük teveccüh gösteriyor. AK Parti ile birlikte Türkiye’nin toplam yaşam kalitesinde nelerin değiştiğini biliyor. Diğer yandan, Türkiye’nin nasıl bir süreçten geçtiği ve bu süreçte nasıl bir devlet performansına sahip olması gerektiği konusunda milletimizin zihni berrak. Yeni bir sistemle yeni bir geleceği kucaklamaya hazır. Kısacası AK Parti olarak 24 Haziran hedefimize ulaşmak için milletimiz için, ülkemiz için büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize Üniversite öğrencileri hamsi festivaliyle moral depoladı Sınav takvimi yaklaşan üniversite öğrencileri düzenlenen hamsi festivaliyle moral depoladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin (RTEÜ) Pazar ilçesinde bulunan Ziraat Fakültesi kampüsünde hamsi festivali düzenlendi. Yaklaşan sınav takvimi öncesinde öğrencilere moral vermek isteyen okul yönetimi, okulun bahçesinde mangalları kurdu. Daha önceden temizlenmiş ve ardından mangal ateşinde pişirilen ekmeklerin aralarına konularak öğrencilere servis edildi. Öğrencilere hamsinin bölgede bol olduğu dönemde böyle bir festivalle moral vermek istediklerini dile getiren RTEÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut "Öğrencilerimizle her yıl dolduğu gibi bu yılda hamsi festivali planladık. Öğrenci topluluklarımızın desteği ile, hem ziraat fakültemiz hem de Pazar Meslek Yüksek okulumuz ile birlikte. Pazar’da da böyle bir etkinlik olsun istedik. Hamsinin de bol olduğu dönemlerdeyiz. Öğrencilerimize de sınav öncesi böyle bir moral olsun istedik" ifadelerini kullandı. Her yıl öğrencilere moral olması açısından hamsi festivali düzenlediklerini dile getiren Prof. Dr. Adil Bakoğlu "Ben 7 yıldır buradayım ve hemen hemen her yıl bunu öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz. Kendi imkanlarımızla yapıyorduk ama şimdi Üniversitemiz Sağlık, Kültür daire başkanlığı tarafından organize ediliyor. Yoğun bir öğrenci katılımı bekliyoruz" dedi.
Kayseri Başkan Büyükkılıç’tan Kayseri’de birlik ve istişare mesajı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve yargı temsilcilerinden oluşan konuklarını makamında kabul etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent yaşamına değer katan kurum ve temsilcileri makamında ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) Kurucu Genel İkinci Başkanı Yeşim Akpınar ve AKİB Yönetim Kurulu üyelerini belediyede misafir etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin ulusal ve uluslararası alanda daha güçlü bir konuma ulaşmasında iş dünyasıyla kurulan iş birliklerinin önemine dikkat çekerek konuklarına teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç ayrıca, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı da makamında kabul etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başsavcı Öztoprak’a teşekkür eden Büyükkılıç, yargı camiasına çalışmalarında kolaylıklar diledi. Öte yandan Tomarza Pusatlı Mahallesi Muhtarı Halil Tanırgan ve beraberindeki heyet ile Hobi Bahçeleri Dernek Başkanı Serdar Toker ve dernek yönetimi de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmelerde yerel yönetim, mahalleler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Kayseri’yi hep birlikte, ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetmeye devam ediyoruz. Şehrimize katkı sunan tüm kurum ve temsilcilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.
İstanbul Çocuklar istedi, Başkan Vekili Karadeniz yeni parkın talimatını verdi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, çocukların isteği üzerine Karadeniz Mahallesi’ne modern park kazandırılması için talimat verdi. 1220 Sokak’ta yapılacak parkta; basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanı, seyir amfisi, piknik alanları ile geniş yeşil alanlar yer alacak. Karadeniz Mahallesi ziyareti sırasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz’in sohbet ettiği çocuklar, oyun oynadıkları alana bir park ve futbol sahası yapılmasını istemişti. Bunun üzerine 1220 Sokak’taki atıl alanda ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Karadeniz, buraya çok fonksiyonlu bir park kazandırılması için çalışma başlattı. 1220 Sokak Parkı tamamlandığında mahalle sakinleri, içerisinde basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanı, seyir amfisi ile piknik alanları bulunan modern bir parka kavuşacak. Gerçekleştirilecek olan peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları ile yeşil bir görünüme sahip olacak parkın caddeye bakan tarafına da gürültü engelleyici ses bariyeri yapılacak. "Bu alanı, çok güzel bir şekilde Karadeniz Mahallesi’nin hizmetine sunmuş olacağız" Mahalleye kazandırılacak olan yeni park ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Karadeniz, "Burası hemen TEM’in kenarında bulunan atıl bir alan. Biz bu atıl alanı güzel bir parka çevireceğiz. Yürüyüş parkuru ve ağaçlandırma çalışması da yapacağız. Işıklandırmayla ve güvenlik kamerasıyla burada güvenliği artırmış olacağız. Çocuklarımızın istediği halı sahayı da yaptığımız zaman bu alanı, çok güzel bir şekilde Karadeniz Mahallesi’nin hizmetine sunmuş olacağız" dedi.