MAGAZİN - 27 Ekim 2016 Perşembe 00:53

Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşında ve nereli?

A
A
A
Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşında ve nereli?

Aleyna Tilki sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Aleyna Tilki kimdir merak ediliyor. Küçük yaşına rağmen sahnelere çıkması çok fazla eleştiri aldı. Peki Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşındadır?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri Aleyna Tilki. Aleyna Tilki'nin henüz yaşı küçük olmasına rağmen büyük bir karaktere bürünmesi ve sahnelere çıkması tartışmalara neden olmuştu. Kliplerinde giydiği cüretkar elbiseleri ise sosyal medyada çok konuşulmuştu. Aleyna Tilki'nin çocuk yaşta kadınsallığı ön plana çıkarıp sahne alması eleştirildiği gibi destekleyenlerde oldu. Peki Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşındadır? olan Aleyna Tilki 2000 doğlumlu ve sadece 16 yaşındadır.

Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki kaç yaşında ve nereli?

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 2014 yılında TV 8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak adını duyurmuştu. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki Konya doğumludur. Annesi Trabzon Of'lu olan Tilki'nin babası ise Rus göçmenidir. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Dj Emrah Karaduman ile birlikte çıkardıkları Cevapsız Çınlama şarkısı ile Youtube'da çok fazla dinlenmiştir. 

ALEYNA TİLKİ EGOSU

Popülaritesi gün geçtikçe artan Tilki'ye karşı antipati duyanların mazeretleri ise güzel şarkıcının bir programda sarf ettiği ''Benim 1 yaşından beri fanlarım var'' ve '' Herkes beni parmakla gösteriyor sürekli'' gibi açıklamaları oldu.  Tilki, ayrıca; “Ben ünlü bir çocuktum zaten. Hep popüler büyüdüm. Parmakla gösterilen bir çocuktum. Oturduğum semtte tüm insanlar beni tanırdı. Okula başladığımda herkes beni tanırdı. Bu yüzden hep popülerdim. Buna rağmen beni sevmeyenler olmuştur. Bu da hiç değişmemiştir zaten. Eleştirileri, kıskançlıkları hoş görüyorum. Çünkü bu benim ilk defa yaşadığım bir şey değil. Çocukluğumdan beri yaşıyorum bunu” sözlerini de sarf etti. Bu sözler sonrası Tilki'ye egosu ayrı kendisi ayrı gibi yakıştırmalar yapılıp Aleyna Tilki ve egosu diye hitap ediliyor.

Rıdvan Turşak / İHA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Sivas’ta otobüs şoförü ’insanlık ölmemiş’ dedirtti 2018 yılında kolu kırılan çocuğu hastaneye götüren, 2023 yılında kaza yapan motosikletli kuryeye yardım eden halk otobüsü şoförü, bu kez de evinin yolunu kaybeden yaşlı kadın için seferber oldu. Yardımsever şoförün yaptığı hareket takdir topladı. 2018 yılında Özel Halk Otobüsü ile sefer halindeyken kolu kırılan çocuğu hastaneye yetiştiren, 2023 yılında yağmurlu yolda kaza yapan motosikletli kuryeye yardımcı olan şoför Muhammet Cin, örnek bir davranışa daha imza attı. 23 Nisan tarihinde duraktan otobüse binerek, tansiyonunun yükseldiğini ve yolunu kaybettiğini söyleyen yaşlı kadını, görevli olduğu hattan çıkarak evine bıraktı. Halk otobüsü şoförünün bu hareketi ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti. Rahatsızlanan yaşlı kadını duraktan aldığını belirten şoför Muhammet Cin, “23 Nisan günü akşam Gülyurt seferine çıktım. Meydana geldim bir teyze Deveci Camisini sordu. Deveci Camisini bilmediğimi söyledim, tekrar hattıma devam ettim. Kılavuz Mahallesine gittim, orada teyze inmek istediğini söyledi. Yolcular da Deveci Camisinin burada olmadığını söyledi. O an caminin uzak olduğu aklıma geldi. ‘Teyze sen burada dur, gerekirse ben seni evine kadar bırakacağım. Burada inip mağdur olma’ dedim. Teyze, tansiyonunun yükseldiğini ve gözlerinin zor gördüğünü söyledi. Ailesini aradım, kızıyla irtibata geçtik. Evinin adresini öğrendim. Hattan çıkarak teyzeyi evine kadar bıraktım. Ailesi teşekkür etti, teyze dua ederek indi. Onlardan da Allah razı olsun, dualar ettiler. Yolcular da sağ olsun tepki göstermediler. İnsanlık görevimizi yaptık, kim olsa yapardı. İyilik yapmak asil Türk insanının kanında vardır” şeklinde konuştu.