SPOR - 28 Haziran 2022 Salı 13:18

Altınordu sezonu açtı

A
A
A
Altınordu sezonu açtı

Altınordu, 2022-2023 sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, geçen yılki kadrolarını koruduklarını ve gelecek sezon ilk 6 içerisinde yer almak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma öncesinde Başkan Seyit Mehmet Özkan, Altınordu Futbol Akademisi yöneticileri ve antrenörleri ile Altınordu taraftarları takıma başarı dileklerinde bulundu. Futbolcular yeni sezon fotoğraflarını çektirdikten sonra sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

“Kadromuzu korumamız büyük avantaj”

A Takımı, sezon açılışında yalnız bırakmayan Başkan Seyit Mehmet Özkan, yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özkan, “Bütün dünyayı kavuran pandemiden çıkıldı. Dünya hem ekonomik hem sosyal kriz içinde. İnsanların eğlencelere de vakit ayırması lazım. Futbol da bu işin en popüler eğlence taraflarından birisi, büyük sıkıntıların yaşanmadığı bir sezon diliyorum” dedi.

Altınordu sezonu açtı

Seyit Mehmet Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçen yılki kadromuzu neredeyse koruduk. Aynı kadroyla devam edeceğiz, bunun avantajını kullanacağız. Geçen seneki kadromuzdan Recep Aydın ayrıldı. Hüsamettin Yener’in durumu henüz net değil. Niğde’de kiralık oynayan Alperen Selvi ve Emre Oymak kadromuza geri döndü. Bertuğ Bayar’ı kadromuza dahil ettik. Bunun yanında kadromuzda yer alan 15 Öz Kaynak Sistemi oyuncumuz bu yıl biraz daha tecrübelendiler. Takıma daha da uyum sağladılar”

“Aynı performansı bekliyorum”

Başkan Özkan, Altınordu’nun yeni sezon hedefini ise şu şekilde açıkladı:

“Geçen yıl sezonun son 11 haftalık bölümünde muhteşem bir performans göstermiştik. Aynı performansı göstermek istiyoruz. 5 yabancı oyuncunun oynatıldığı ligimizde yine bu toprakların çocuklarına güvenerek yolumuza devam edeceğiz. Bu toprakların çocuklarına güveniyoruz. Hedefimiz ilk 6 içinde yer almak. Athletic Bilbao olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz.”

Salih Yılmazsoy

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Ateşkes ve insani yardımcıların Gazze’ye kesintisiz ulaştırılması hususunda İsrail yönetimine daha fazla baskı yapılması gerekiyor” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabulün ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Hollanda ile 400 yıllık bir geçmişimiz var. Görüşmelerimizde ülkelerimiz arasındaki çok boyutlu iş birliğini gözden geçirdik. Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda Türkiye’deki en büyük yatırımcı ülke konumunda. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu, bu rakamı 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Başbakan’la başta Gazze ve Ukrayna özelinde ortak güvenliğimizi ilgilendiren gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Ateşkes ve insani yardımcıların Gazze’ye kesintisiz ulaştırılması hususunda İsrail yönetimine daha fazla baskı yapılması gerekiyor. Terörle mücadele konusu da istişaremizin en öncelikli başlıklarından birisiydi. Türkiye’nin bölücü terörü ile mücadele noktasında ödediği ağır bedeller ortadadır. Aralarında çocukların, kadınların, sivillerin ve güvenlik güçlerinin olduğu binlerce vatandaşımızı PKK’nın saldırılarında kurban verdik. PKK ve uzantıları başta olmak üzere hiçbir terör örgütüne müsamaha gösterilmemesi gerektiğini ifade ettim” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında Washington’da gerçekleştirilecek NATO Genel Sekreteri seçimine ilişkin ise, “Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “NATO’nun Türkiye’ye ihtiyacı var” Hollanda Başbakanı Mark Rutte ise, “Türkiye şu anda belirleyici bir rol oynamakta ve bunu yaparken de Gazze’deki durumu çözme çabaları sarf etmekte, aynı zamanda Ukrayna’daki savaşla ilgili de çabaları var. Türkiye jeopolitik bir aktör. Gazze ve Ukrayna dahil tüm konuları detaylı konuştuk. 400 yılı aşan ikili ilişkilerimiz var. NATO Genel Sekreterliği adaylığım söz konusu. Türkiye zorlu bir bölgede. Terörizm var gündeminde maalesef. Bu konuyu da konuştuk. Türkiye NATO için çok önemli bir güç teşkil ediyor. NATO’nun güney kanadının Türkiye’ye ihtiyacı var, Türkiye’nin liderliğine ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.