ASAYİŞ - 14 Ağustos 2022 Pazar 09:34

Arnavutköy’de tavuklarını çaldığını iddia ettiği genci şikayet eden kadının evi taşlandı

A
A
A
Arnavutköy’de tavuklarını çaldığını iddia ettiği genci şikayet eden kadının evi taşlandı

Arnavutköy’de evinin yanındaki kümeste tavuk ve ördek yetiştiren ve yumurta satarak geçimini sağlayan kadının iddiaya göre tavukları çalındı. Kadının şüphelenerek şikayetçi olduğu uyuşturucu bağımlısı genç, kadının evini taşladı.

İmrahor Mahallesi’nde yaşayan Medine Karakuş, evinin yan tarafında bulunan kümeste tavuk ve ördek yetiştirerek geçimini sağlıyordu. İddiaya göre, mahallede bulunan uyuşturucu bağımlısı genç, geçtiğimiz haftalarda Karakuş’un kümesinde bulunan 19 tavuğu çaldı. Karakuş karakola gidip şikayetçi oldu. Şikayetin ardından tavukları çalan şüpheli, Karakuş’a ulaşarak şikayetini geri alması halinde tavukları iade edeceğini söyledi. Şikayetini geri almayan Medine Karakuş, dün gece iddiaya göre hırsızın taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda evin camları kırıldı.

Arnavutköy’de tavuklarını çaldığını iddia ettiği genci şikayet eden kadının evi taşlandı

“Şikayeti geri almayınca saldırdı”

Hayvanları çalınan ve saldırıya uğradığını iddia eden Medine Karakuş, “Benim bir emekli maaşım var, ben burada ördek ve tavuk yetiştiriyorum ve yumurtalarını satarak geçiniyorum. Geçtiğimiz günlerde benim buradan 19 tane tavuğum çalındı. Mahalleden diğer komşular da tavuklarının çalındığını söylüyordu ancak inanmıyordum. Başa gelince doğru oluyormuş. Ben karakola şikayetçi oldum, sonra hırsız beni arayarak şikayeti geri almamı söyledi. Almayınca gece evime saldırıp kapı ve pencereleri indirdi. Ben yetkililerden yardım istiyorum” dedi.

Batuhan Toprak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.