DİĞER SPORLAR - 17 Mayıs 2016 Salı 17:30

Aroma'dan yüzme sporuna destek

A
A
A
Aroma'dan yüzme sporuna destek

Spora verdiği destekle öne çıkan Aroma, Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonasının içecek sponsoru oldu.

Spora verdiği destekle öne çıkan Türkiye’nin meyve suyu markası Aroma, Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonasına içecek sponsoru oldu. Bu kapsamda, bu yılın Mayıs ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek olan iki şampiyonada sporcuların, hakemlerin ve görevlilerin içecek ihtiyaçları Aroma Su ve Aroma meyve sularıyla karşılanacak.

Aquamasters ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliği Marmaris Belediyesi'nin destekleriyle 18-22 Mayıs tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan 'Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası' geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzme sporunun efsane ismini ağırlayacak. Türkiye’nin meyve suyu markası Aroma, ana sponsoru olduğu Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na içecek sponsoru da oldu. Sponsorluk kapsamında, bu yılın Mayıs ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek olan iki şampiyonada sporcuların, hakemlerin ve görevlilerin içecek ihtiyaçları Aroma Su ve Aroma meyve suları ile karşılanacak.

Aroma olarak daha önce off road, voleybol ve koşu sporlarına destekleyen çalışmaları ile spora sporcuları desteklemeye önem verdiklerine dikkat çeken Aroma Yönetim Kurulu Başkan Ali Metin Duruk, “Aroma olarak glisemik indeksi düşük meyve sularımız ve 8,15’lik doğal PH değere sahip Aroma Su ile sektörümüzde öne çıkıyoruz. Spora verdiğimiz desteğin bir kanıtı olarak ana sponsoru olduğumuz Aquamasters Yüzme Şampiyonasına içecek sponsoru da olduk” dedi.

İki kategoride düzenleniyor
18-22 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleşecek şampiyona, dünyada örneğine rastlanmayan şekilde; 18-21 Mayıs tarihleri arasındaki Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve 22 Mayıs'taki Açık Su Martı Hotel Maratonu olmak üzere, iki kategoride düzenleniyor.

Sporcuları eğitecek
Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran İngiliz açık su yüzücüsü 'Man vs Ocean' isimli kitabı en çok satanlar listesinde yer alan Adam Walker, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ve profesyonel yüzücülerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyona öncesi, Açık Su Martı Hotel Maratonuna katılacak sporculara Açık Su Yüzme Eğitimi de verecek.

Aquamasters nedir
Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonaları (3-4 gün) ve Uluslararası Martı Hotels Açık Su Yüzme Maratonu (1 gün) 4 + 1 gün şeklinde birbiri ardı sıra yapılan şampiyonlar bütünüdür. Türkiye Yüzme Federasyonun resmi partneri olan Aquamasters Spor Organizasyonları dünyada örneği olmayan uniqe bir proje olarak biliniyor. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-32” operasyonunda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 kişi, kıskıvrak yakalandı. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlardan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları tespit edildi. Bunun yani sıra Bursa’ya il dışından getirdikleri yaşları 17 ile 25 arasında tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin iş yerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri öğrenildi. Sıkı takibin ardından çete çökertildi Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak-verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin iş yerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan polis, çeteyi çökertti. Operasyonlarda çetenin elebaşını Hakkı Saral’ın da arasında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yapılan operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar sonucu 10 iş yeri ile 34 evde yapılan aramalarda 16 adet tabanca, 56 milyon 434 bin TL değerinde 53 adet çek ve senet, bin 272 adet farklı çaplarda fişek, 430 bin 400 TL nakit para, 123 bin 800 dolar, 20 bin 800 euro ve 2 tane lüks araç ele geçirildi. İnegöl’de çetenin faaliyetlerini başlatan kişinin ise 41 yaşındaki iş kadını D.T. olduğu öğrenildi. Çetenin elebaşının da aralarında bulunduğu 27 kişi adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece 27 şüphelinin tamamı tutuklanıp cezaevine gönderildi.