EKONOMİ - 27 Temmuz 2009 Pazartesi 15:10

Avea, 3G hedeflerini anlattı

A
A
A
Avea, 3G hedeflerini anlattı

Avea, 3G teknolojisiyle ilgili hedeflerini, çalışmalarını ve sunacağı hizmetlerini Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Avea Katma Değerli Servisler Direktörü Ceyda Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında tanıttı.

İSTANBUL / İHA


Türk Telekom Grubu olarak Türkiye'de 3G döneminin başlamasını heyecanla karşıladıklarını belirten Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, "Bu teknolojinin sunduğumuz yakınsama hizmetlerini tamamlayacağına inanıyoruz. Diğer teknolojilerde olduğu gibi 3G'de de Türk Telekom Grubu olarak öncü rolümüzü sürdüreceğiz ve değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

Avea CEO'su Erkan Akdemir ise Avea'nın son dönemde gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarıyla şebekelerini 3G'ye hazır hale getirdiklerini ayrıca LTE'ye geçişe de hazır olduklarını belirtti. 

Akdemir, "Bilgi toplumuna geçişte önemli rol üstleneceğine inandığımız 3G teknolojisini Avea'nın katma değerli ürün ve hizmetleriyle buluşturarak müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Böylece müşterilerimiz cep telefonundan internete yüksek hızda erişebilecek, görüntülü konuşma servislerimiz ile mesafe farkı olmaksızın görüntülü konuşabilecek, sosyal ağlara cepten anında video gönderebilecek ve canlı TV izleyebilecek" diye konuştu. 

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilere sunulan ürün ve hizmetlerde Türk Telekom Grup sinerjisiyle farklılık oluşturulacağına inandıklarını aktaran Akdemir, "3G teknolojisini, TTNET WiFi'dan IPTV'ye, Türk Telekom'un Videofon servislerine kadar birçok ürün ve hizmeti yakınsayarak zengin içerikle müşterilerimizle buluşturacağız. İşte bu doğrultuda Mobil İnternet Paketi alan Avea aboneleri 81 ildeki 4300 TTNET WiFi noktasında, WiFi uyumlu cep telefonlarıyla mobil internet hizmetinden yararlanabilecek" diye kaydetti. 

Akdemir, "Grubumuzun yakınsama stratejisi çerçevesinde, Avea olarak grup şirketlerimizle gerçekleştireceğimiz işbirlikleri sayesinde önümüzdeki dönemde de müşterilerimize sunacağımız katma değerli ürün ve hizmetlerimizle onların gündelik yaşamını kolaylaştırıp hayatlarına keyif katmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir